Az Otthonfejlesztési program, a pályázati támogatások közepette bennünket is érzékenyen érintenek a megnövekedett szervezési feladatok. Folyamatosan kutatunk megoldások iránt, amelyek segíthetnek munkafolyamataink szervezésében. Erről beszélgettünk Balázs A. Dáviddal, az Applion Computer Kft. üzletfejlesztési vezetőjével.

Nemrég kerültünk kapcsolatba egy szakmai konferencián, ahol előadók voltatok. Bemutatnád röviden a céget?

10 éve vagyunk jelen a piacon kiemelkedő színvonalú informatikai megoldásokkal. Az AppWorks nevű field service management (helyszíni munkavégzést támogató) megoldásunkon kívül egyedi szoftverfejlesztési, UX/UI tervezési, valamint rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat kínálunk KKV-k és nagyvállalatok számára.

Milyen kihívásokra szerettetek volna Az AppWorks alkalmazással megoldást nyújtani?

Az AppWorks egy felhőalapú munkaszervező eszköz, melynek legfőbb célja a helyszíni munkavégzés támogatása és a munkafolyamatok digitalizálása.

  • Kevesebb adminisztráció, több érdemi munka
  • Átlátható működés, elszámoltathatóság
  • Jobb kiszolgálás, elégedettebb ügyfelek

A helyszínen dolgozó munkatársak az összes hozzájuk tartozó feladatot egyetlen mobilalkalmazásban érhetik el az ügyféladatokkal kiegészülve, így a munka során keletkező adatok azonnal elérhetők a rendszerben, nincs többé szükség papíralapú űrlapok és jegyzőkönyvekre, ezáltal pedig csökken az adminisztratív teher.

Hogy működik a rendszer? Hogyan képzeljük el, miben tud a segítségünkre lenni?

Az AppWorks számos funkcióval rendelkezik és a rengeteg területen tud a vállalkozások számára segítséget szolgáltatni.

3 modul áll rendelkezésre az AppWorks keretében, amelyek különböző profilú vállalkozások életében jelenthetnek segítséget.

  • A helyszíni munkavégzés modul a helyszíni kizsállással, munkavégzéssel foglalkozó cégek számára átláthatóvá, nyomon követhetővé teheti a folyamatokat, hatékonyabban szervezhető meg a kiszállást végző munkatársak beosztása, ellenőrizhatő a munkájuk minősége és csökken az utólagos adminisztráció mennyisége.

Fő funkciói:

FeladatszervezésDigitális munkalapKészletkezelés
TörzsadatokSzámlakiállításExportálás PDF-be
Automatikus értesítésekTérképKimutatások
  • Az AppWorks logisztikai modulja ideális eszközt jelent logisztikával, raktározással foglalkozó cégek számára munkafolyamataik optimalizálásához. Egyetlen infrastruktúrában összeszervezheti a leányvállalatokat, a különböző telephelyeket és raktárakat, cégenként beállíthatja a felhasználói jogosultságokat, kezelheti a járműflottát és szervezheti az egyes fuvarokat. Az AppWorks segítségével az árumozgás teljes hossza végigkövethető.

Fő funkciói:

Termékek és szolgáltatások
kezelése
Szállítási megrendelések
kezelése
Intelligens fuvarszervezés
Szállítmányok szervezéseValós idejű térképes
megjelenítés
bevételezés és visszáru
kezelése
Készletnyilvántartás,
leltározás
Fuvarlevél, szállítólevél
generálása
Automatikus értesítések
Vállalatok és járművek
kezelése
Integráció külső szállítóvalKimutatások
  • Az értékesítési modul sales csapatok számára segít modernizálni az értékesítési folyamatokat, növelheti a cég hatékonyságát és termelékenységét. Az ügyfélélmény egységesebb, a kommunikáció következetesebb, az üzleti döntések észszerűbbek lesznek. A rendszer támogatja az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálását és utánkövetését, az irodai munkatársakat pedig megkíméli a fölösleges utólagos adminisztrációtól.

Fő funkciói:

CRM funkciókTestreszabható mezők Ügyfélkommunikáció Ajánlatok és szerződések
Felhőalapú dokumentumtár Egyedi folyamatokAutomatikus értesítésekKimutatások

Kinek ajánljátok az általatok kínált megoldást?

Az AppWorks megoldást olyan cégek számára fejlesztettük ki, ahol a munkatársak jelentős mennyiségben végeznek irodán kívüli munkát. Legyen szó raktári, logisztikai munkáról, kiszállításról, helyszíni kiszállásról, vagy akár értékesítésről, az AppWorks segít papírmentessé tenni cégét, nagyságrendekkel leegyszerűsítve
az adminisztrációt, könnyítve és ellenőrizhetővé téve a munkavégzést és csökkentve a hibalehetőséget.

Mindez nagyon jól hangzik, de megfizethető ez a vállalkozások számára? Mi az, amit ajánlani tudsz napelemek telepítésével foglalkozó vállalkozások számára?

Véleményem szerint a helyszíni munkavégzést támogató modul megfelelő megoldás lehet mind számotokra, mind partnereitek számára.

Az AppWorks felhőalapú megoldása már az egyéni vállalkozók számára is elérhető kedvező havidíjas szolgáltatásként. Nincs szükség költséges beruházásra, így minden vállalkozás a méretének megfelelő felhasználó számmal és funkciókkal tudja igénybe venni a megoldást, amely bármikor rugalmasan skálázható a felhasználók bővülése esetén. Amennyiben valaki még nem biztos a döntésében, díjmentesen igénybe veheti a 14 napos próbaverziót, amely során kérdések esetén készséggel állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Reméljük, hozzá tudjuk segíteni a Wagner Solart és a partnereiteket is ahhoz, hogy új szintre emeljétek a vállalkozás hatékonyságát.