Megjelent a SolarEdge valaha volt legfejlettebb optimalizáló sorozata, a SolarEdge S sorozat. Tegye okossá (Smart), egyszerűvé (Simple) és biztonságossá (Safe) lakossági telepítését a SolarEdge új S-sorozatú teljesítményoptimalizálóival.

Bemutató videó az új optimalizálókról

Solar Edge Smart (Okos) – Automatikus, modulszintű riasztások, amelyek pontosan jelzik a rendellenes rendszer viselkedését, csökkentve a telepítő működési és karbantartási költségeit, növelve a rendszer üzemidejét.

Solar Edge Simple (Egyszerű)– Továbbfejlesztett kábelelrendezés a gyorsabb telepítés érdekében. Egyszerűbb projekttervezés és logisztika mindössze két modellel a jelenlegi P-sorozathoz képest.

Solar Edge Safe (Biztonságos) – Beépített SolarEdge Sense Connect technológia, amelyet a túlzott hő észlelésére terveztek a csatlakozók szintjén, még mielőtt az elektromos íveket generálna vagy károsítaná a csatlakozókat (a funkció firmware-frissítéssel érhető el 2022-ben)

Az új optimalizáló sorozat már a SolarEdge tervezőhöz is hozzá lett adva.

SolarEdge optimalizáló méretezési segédlet megtekintése.

SolarEdge S szeriás optimalizálók adatlapjának megtekintése.

Amennyiben az optimalizálókkal, más termékekkel kapcsolatban kérdése van, keresse értékesítőinket a partner@wagnersolar.hu email címen, vagy a +36 70 419 6687 telefonszámon.