SolarEdge szervizképzés

Képzés tervezett időpontja: 2021. november 4.
Jelentkezési határidő: 2021. október 22. 

A szerviz képzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A szervizképzés témakörei:

 • Tervezés
 • Telepítés
 • Beüzemelés
 • Hibakeresés
 • Szervíz

Kérjük, hogy a tanfolyamra laptopot mindenképpen hozzon magával, mert a tervezés elsajátításához szükség lesz rá. A képzés elvégzése után a résztvevő kiszámlázhatja a garanciális javítás költségét a gyártónak.

  Helyszín:

  Helyszín: Airport Hotel Budapest ****superior

  2220 Vecsés, Lőrinci út 130/a.

  Megközelíthetőség: https://www.airporthotel.hu/

    

  Részvétel díja: bruttó 40.000 Ft/fő, melyből SolarEdge termékek vásárlása esetén 20.000 Ft levásárolható 2021. december 15-ig. (300.000 Ft-onként 1 x 20.000 Ft vásárolható le.)

  A részvételi díj tartalmazza a háromfogásos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. A részvétel regisztrációhoz kötött, melynek a határideje: 2021. október 22. 

  Szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Programban biztosított feltételek és kedvezmények igénybe vétele mellett vehetnek részt a Wagner Solar Akadémia képzésein. Ha a Wagner Solar Partner Programmal kapcsolatban kérdése lenne, keresse értékesítő partnerét, vagy írjon a partner@wagnersolar.hu email címre.

  Fizetési határidő: 2021. október 27. 12 óra 

  A részvételi díj befizetése díjbekérő alapján történik. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni. Helyszínen való fizetésre nincs lehetőség.

  Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal és a nevek leadásával együtt az oktatas@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön.