SolarEdge szervizképzés

Képzés tervezett időpontja: 2021. július 21.
Jelentkezési határidő: 2021. július 06. 

A képzésen való részvétel feltétele a védettségi igazolás bemutatása!

A szerviz képzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A szervizképzés témakörei:

 • Tervezés
 • Telepítés
 • Beüzemelés
 • Hibakeresés
 • Szervíz

Kérjük, hogy a tanfolyamra laptopot mindenképpen hozzon magával, mert a tervezés elsajátításához szükség lesz rá. A képzés elvégzése után a résztvevő kiszámlázhatja a garanciális javítás költségét a gyártónak.

  Helyszín: 

  Helyszín: Airport Hotel Budapest ****superior

   

   

     

  2220 Vecsés, Lőrinci út 130/a.

  Megközelíthetőség: https://www.airporthotel.hu/

   

    

   

  Részvétel díja: bruttó 40.000 Ft/fő, melyből 20.000 Ft levásárolható 2021. augusztus 31-ig. (Minimális vásárlási érték: bruttó 300.000 Ft, SolarEdge termékek vásárlása esetén).

  A részvételi díj tartalmazza a háromfogásos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. A részvétel regisztrációhoz kötött, melynek a határideje: 2021. július 06. 

  Fizetési határidő: 2021. július 13. 12 óra 

  A részvételi díj befizetése díjbekérő alapján történik. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni. Helyszínen való fizetésre nincs lehetőség.

  Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal és a nevek leadásával együtt az oktatas@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön.