wagner solar akadémia

Képzések, oktatások, tréningek.

Szerezze meg a szükséges ismereteket vállalkozása sikeres működtetéséhez!

A Wagner Solar Hungária Kft. nagykereskedelmi partnerei számára rendszeres jelleggel szervez ingyenes, vagy részvételi díjhoz kötött képzéseket, workshopokat, tréningeket személyes megjelenés, vagy webinárium formájában. Célunk, hogy friss, naprakész információkkal, termékismeretekkel, telepítésekkel kapcsolatos gyakorlati tudással lássuk el partnereinket. 

A részvételi díjhoz kötött képzéseinken szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Program keretében kedvezményesen vehetnek részt.  A program által biztosított egyéb lehetőségek és részletek felől érdeklődjön értékesítőinknél a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen tájékoztatást a partner@wagnersolar.hu email címen. 

Soron következő tréningek:

(Jelentkezéshez küldj egy levelet a tréning nevének, dátumának megnevezésével és személyes részvételű tréningek esetében a résztvevők számának feltüntetésével az oktatas@wagnersolar.hu email címre.)

Solax inverter

Solax Power megoldások

Termékek, megoldások, Solax rendszerek tervezése és méretezése. Minden, amit tudni érdemes.  Ezen kívül megismerkedhetnek a résztvevők a Solax Power célkitűzéseivel, 2021-es terveivel. 

Webinárium időpontja: 2021. június 15. 10:00

Az eseményre ITT lehet regisztrálni, vagy ha szeretne részt venni, jelezze az oktatas@wagnersolar.hu email címen.

 

SolaX hbrid inverterek

Solax Power hibrid megoldások

Tudjon meg mindent a Solax Power energia tárolási megoldásairól. Minden, amit tudni érdemes az egy-, és háromfázisú hibrid inverterekről, az akkumulátorokról és a hibrid rendszerek telepítéséről és üzembe helyezéséről. 

Webinárium időpontja: 2021. június 17. 10:00

Az eseményre ITT lehet regisztrálni, vagy ha szeretne részt venni, jelezze az oktatas@wagnersolar.hu email címen.

SolaX hbrid inverterek

SolarEdge alapképzés – Budapest

Az alapképzésre azokat a cégeket várjuk, akik most ismerkednek ezzel a technológiával vagy már szereltek SolarEdge invertert, de kérdéseik vannak vagy problémákba ütköztek.

Képzés időpontja: 2021. július 20.

Jelentkezési határidő: 2021. július 6.

További részletekért (témakörök, képzés díja, helyszín) kattintson IDE!

SolaX hbrid inverterek

SolarEdge szervizképzés – Budapest

A szerviz képzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Képzés időpontja: 2021. július 21.

Jelentkezési határidő: 2021. július 6.

További részletekért (témakörök, képzés díja, helyszín) kattintson IDE!

Kapcsolatfelvétel 

Töltse ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről.

A *-al jelölt mező kitöltése kötelező!

Hírlevél feliratkozás

Adatkezelési nyilatkozat *