wagner solar akadémia

Képzések, oktatások, tréningek.

Szerezze meg a szükséges ismereteket vállalkozása sikeres működtetéséhez!

A Wagner Solar Hungária Kft. nagykereskedelmi partnerei számára rendszeres jelleggel szervez ingyenes, vagy részvételi díjhoz kötött képzéseket, workshopokat, tréningeket személyes megjelenés, vagy webinárium formájában. Célunk, hogy friss, naprakész információkkal, termékismeretekkel, telepítésekkel kapcsolatos gyakorlati tudással lássuk el partnereinket.

A részvételi díjhoz kötött képzéseinken szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Program keretében kedvezményesen vehetnek részt.  A program által biztosított egyéb lehetőségek és részletek felől érdeklődjön értékesítőinknél a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen tájékoztatást a partner@wagnersolar.hu email címen.

Soron következő tréningek:

(Jelentkezéshez küldj egy levelet a tréning nevének, dátumának megnevezésével és személyes részvételű tréningek esetében a résztvevők számának feltüntetésével az oktatas@wagnersolar.hu email címre.)

SolaX hbrid inverterek

Napelemes és Schletter képzés – Budapest

Most kezdted a szakmát, vagy csak hobbi szinten szeretnél mélyebben belelátni a napelemes rendszerek világába? Tájékoztató a napelemekről inverterekről, tartószerkezetekről, és a rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről.

A nap előadói:

  • Marco Stuckenberger – Schletter Németország (a magyar fordítást biztosítjuk)
  • Molnár Tamás – Schletter
  • Házi Ádám – Wagner Solar

Képzés tervezett időpontja: 2022. június 14. 

Jelentkezési határidő: 2022. június 7. 

További részletekért (témakörök, képzés díja, helyszín) kattintson IDE!

SolaX hbrid inverterek

SolarEdge képzés – Budapest

BETEGSÉG MIATT KÉSŐBB KERÜL MEGTARTÁSRA

3 napos képzés minden szakmabelinek, kezdőktől a haladókig.

  • Alapképzés -2022. május 31. – Alapok, újdonságok a SolarEdge életében, a legfrissebb információk közvetlenül a gyártó képviselőjétől.
  • Szervizképzés – 2022. június 1. – Telepítésekkel, termékekkel kapcsolatos információk, tippek, tapasztalatok, amelyek segítségével magabiztosan tudásra lehet szert tenni. A képzésen való részvétel feltétele a SolarEdge alapképzés igazolt elvégzése.
  • SolarEdge újdonságok haladóknak – 2022 június 2. – Aktuális újdonságok (termékek, termékspecifikációk, gyakorlati tanácsok) tapasztalt, érvényes telepítői/szerviz engedéllyel rendelkező szakemeberek számára közvetlenül a márka magyarországi képviseletének előadásában.

Jelentkezési határidő: 2022. május 24. 

További részletekért (témakörök, képzés díja, helyszín) kattintson IDE!

Korábbi tréningek:

SolaX hbrid inverterek

Visszwatt védelem és hibrid rendszerek

Előadások első kézből, az Expleo, Fronius és SolarEdge gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában.

A nap előadói:

  • Schottner Károly – Expleo
  • Pongrácz Gergely – SolarEdge
  • Muth Gergely – Fronius

Képzés időpontja: 2022. május 4. 

Jelentkezési határidő: 2022. április 27. 

 

SolaX hbrid inverterek

SolarEdge szervizképzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Ismerkedne ezzel a technológiával vagy már szerelt SolarEdge invertert, de kérdései vannak vagy problémákba ütközött. A legfrissebb információk újdonságok tapasztalt telepítőknek is.

Képzés időpontja: 2022. március 7-8.

Jelentkezési határidő: 2022. február 25.

 

SolaX hbrid inverterek

Solax Power hibrid megoldások

Tudjon meg mindent a Solax Power energia tárolási megoldásairól. Minden, amit tudni érdemes az egy-, és háromfázisú hibrid inverterekről, az akkumulátorokról és a hibrid rendszerek telepítéséről és üzembe helyezéséről. 

Webinárium időpontja: 2021. június 17. 10:00

 

Solax inverter

Solax Power megoldások

Termékek, megoldások, Solax rendszerek tervezése és méretezése. Minden, amit tudni érdemes.  Ezen kívül megismerkedhetnek a résztvevők a Solax Power célkitűzéseivel, 2021-es terveivel. 

Webinárium időpontja: 2021. június 15. 10:00

 

 

Kapcsolatfelvétel 

Töltse ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről.

A *-al jelölt mező kitöltése kötelező!

Hírlevél feliratkozás

Adatkezelési nyilatkozat *