Kiváló márka elismerés

Aktuális, Napelem Közzétéve: 2023.06.19.

21 évvel ezelőtt, amikor 1 személyes családi vállalkozásként elindította Beleznai Nándor a Wagner Solar Hungária Kft-t álmunkban se gondoltuk volna, hogy az évek során egy 100 fős céggé fejlődünk és rangosabbnál rangosabb díjakkal ismerik majd el munkánkat.

Nagy meglepetésként ért bennünket, amikor megkaptuk az örömhírt, hogy a 2023-as évben cégünk is a díjazottak között van. Olyan márkák mellett nyertük el a Superbrands díjat, mint például az Adidas, Aegon biztosító, Akadémia kiadó, Aldi, Auchan, Béres, BMW vagy a Coca-Cola.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

Superbrands oklevél

Idén tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A Wagner Solar Hungária Kft. életében ez egy újabb mérföldkő. A 2022 évben elért magas színvonalú szakmai és minőségi munkánknak köszönhetően vállalatunk elnyerte a Business Superbrands díjat. Munkánk során ezen szempontok elengedhetetlenek, hogy az általunk végzett tevékenység valódi értéket képviselhessen számunkra, ügyfeleink és partnereink számára egyaránt.

WagnerSolar Napelemes Renszerek Megvalositasa Tervezestol Kivitelezesig

Ezúton köszönjük a kimagasló értékelést Superbrands Szakértői Bizottságának és ügyfeleinknek, partnereinknek, akik megtisztelték vállalatunkat bizalmukkal. A megújuló energiaforrások szakterületén reméljük, hogy szakszerű működésünk és minőségi szolgáltatásunk további elégedettséggel töltheti el meglévő és leendő ügyfeleinket, partnereinket.

A Wagner Solar Hungária alapításától kezdve 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely a magyar piacon előkelő pozíciót foglal el.

A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

Wagner Solar alapítók

A környezettudatosság számunkra nem csak üzleti területünket jellemzi, egyben a küldetésünk is. Csak olyan termékek mellé állunk, amiket mi is kipróbáltunk, alkalmazunk és hisszük, hogy az ügyfeleink elégedettségére is fognak szolgálni.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző