fbpx
 

Wagner Solar Akadémia

Képzések, oktatások, tréningek

A Wagner Solar Hungária Kft. nagykereskedelmi partnerei számára rendszeres jelleggel szervez ingyenes, vagy részvételi díjhoz kötött képzéseket, workshopokat, tréningeket személyes megjelenés, vagy webinárium formájában. Célunk, hogy friss, naprakész információkkal, termékismeretekkel, telepítésekkel kapcsolatos gyakorlati tudással lássuk el partnereinket.

A részvételi díjhoz kötött képzéseinken szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Program keretében kedvezményesen vehetnek részt.  A program által biztosított egyéb lehetőségek és részletek felől érdeklődjön értékesítőinknél a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen tájékoztatást a partner@wagnersolar.hu email címen.

Soron következő tréningek:

Jelentkezéshez küldj egy levelet a tréning nevének, dátumának megnevezésével és személyes részvételű tréningek esetében a résztvevők számának feltüntetésével az oktatas@wagnersolar.hu email címre.

Hőszivattyú és klíma értékesítői és műszaki képzés

Képzésünkön bemutatjuk a hűtő-fűtő klíma és a hőszivattyú berendezéseket, továbbá minden kivitelezést befolyásoló tényezőt. Kitérünk részletesen arra is, hogy a Panasonic milyen újításokkal teszi méginkább felhasználóbaráttá termékeit.

Részletek

SolarEdge Webinárium

Megérkeztek a legfrissebb újdonságok a SolarEdge-től! Regisztrációt követően a SolarEdge Webináriumon bemutatjuk a legújabb technológiai és műszaki megoldásokat!

Részletek

SOLAX KÉPZÉS

A Solax gyártó egyenesen Kínából látogat el hozzánk, hogy átadja a legfontosabb információkat. Az előadás angol nyelven zajlik majd, magyar tolmácsolással.

Részletek

MEGÚJUL A SOLAREDGE AKADÉMIA

Az eddig ismert SolarEdge alapképzés új formában, e-learning keretén belül végezhető el magyar nyelven. Az új e-learning alapképzés foglalja magába az alapozó ismereteket.

Részletek

NAPELEMES BOJLER KÉPZÉS – FOTHERMO WEBINÁRIUM

Önt is érdeklik az újdonságok és tisztában szeretne lenni a legkorszerűbb technológiákkal? Megismerkedhet a napelemes Fothermo bojlerekkel és a rendszerhez kapcsolódó technikai megvalósításokkal.

Részletek

2023. Március 2. – ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐK KONFERENCIA Budapest

Előadások első kézből, az Expleo, a Fronius és a SolarEdge termékek gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában. Az elektromos autó töltő üzletágat meglévő apparátussal is el lehet indítani. Mi adjuk az információt, Önnek nincs más dolga, csak eljönni és magába szívni a tudást.

Részletek

2022. november 24. – SolarEdge új széria bemutató – Budapest

Ne maradjon le a SolarEdge 2023-as újdonságairól, szerezze meg Ön is a szükséges információkat! November 24-én megismerkedhet a SolarEdge legfrissebb termék újdonságaival közvetlenül a gyártó képviselőjétől. Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest

Részletek

2022. október 17-18. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Ismerkedne ezzel a technológiával vagy már szerelt SolarEdge invertert, de kérdései vannak vagy problémákba ütközött. A legfrissebb információk újdonságok tapasztalt telepítőknek is.

Részletek

2022. június 14. – Napelemes és Schletter képzés – Budapest

Most kezdted a szakmát, vagy csak hobbi szinten szeretnél mélyebben belelátni a napelemes rendszerek világába? Tájékoztató a napelemekről inverterekről, tartószerkezetekről, és a rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről.

Részletek

Korábbi tréningek

2022. május 4. – Visszwatt védelem és hibrid rendszerek

Előadások első kézből, az Expleo, Fronius és SolarEdge gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában.

Részletek

2022. március 7-8. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Információk, újdonságok.

Részletek

2021. június 17. – Solax Power hibrid megoldások

Tudjon meg mindent a Solax Power energia tárolási megoldásairól. Hibrid inverterek, akkumulátorok.

Részletek

2021. június 15. – Solax Power megoldások

Termékek, megoldások, Solax rendszerek tervezése és méretezése. Minden, amit tudni érdemes. 

Részletek

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra