fbpx
 

Wagner Solar Akadémia

Képzések, oktatások, tréningek

Soron következő tréningünk:

A Wagner Solar Hungária Kft. nagykereskedelmi partnerei számára rendszeres jelleggel szervez ingyenes, vagy részvételi díjhoz kötött képzéseket, workshopokat, tréningeket személyes megjelenés, vagy webinárium formájában. Célunk, hogy friss, naprakész információkkal, termékismeretekkel, telepítésekkel kapcsolatos gyakorlati tudással lássuk el partnereinket.

A részvételi díjhoz kötött képzéseinken szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Program keretében kedvezményesen vehetnek részt.  A program által biztosított egyéb lehetőségek és részletek felől érdeklődjön értékesítőinknél a megadott elérhetőségeinken vagy kérjen tájékoztatást a partner@wagnersolar.hu email címen.

Érdemes továbbra is figyelni oldalunkat, hamarosan újabb oktatási lehetőségekkel jelentkezünk!

KISERŐMŰVI SZAKMAI KONFERENCIA & RAKTÁRVADÁSZAT

Június 26-án egy Kiserőművi Szakmai Konferenciával készülünk meglévő és új partnereink számára! Akár napelemes rendszereket tervezel és kivitelezel vagy villamosmérnök vagy, megtalálod a számodra érdekes információkat.

Részletek

IPARI ENERGIATÁROLÁSI MEGOLDÁSOK A SOLAX FÉNYÉBEN – WEBINÁRIUM

A Wagner Solar Akadémia keretein belül ezúttal az újonnan engedélyezett Solax Ultra inverter család és az új érkező ipari energiatárolási megoldásokról tartunk tájékoztató jellegű online előadást.

Részletek

Korábbi tréningek

Solaredge Webinárium – Értékesítési trükkök 50 kW fölötti rendszerekhez

A Wagner Solar Akadémia keretein belül ezúttal a napelemes cégek értékesítőinek tartottunk online előadást. Webináriumunkon bemutattuk, hogyan legyél eredményesebb a nagyobb rendszerek értékesítésében.

Részletek

SolarEdge műszaki képzés

Ezúttal egy komplex SolarEdge nappal készültünk, ami elméleti és gyakorlati képzést egyaránt tartalmazott. SolarEdge szakértőink különböző megközelítésekből mutatták be, hogy milyen műszaki megoldásokat nyújtanak a márka inverterei és akkumulátorai.

Részletek

Solax műszaki képzés

Részletes bemutatásra került a Solax legújabb inverter – és akkumulátor megoldásai.

Részletek

Debreceni nyílt nap

Érdekel, hol tart most a Napenergia Plusz Program pályázat? Szeretnéd első kézből megtudni, hogy milyen termékújítások várhatóak? Informálódnál, hogy milyen pályázatokkal lehet idén számolni?  Debreceni nyílt napunkon a helyed!

Részletek

Tűzvédelmi oktatás

Képzésünk az új tűzvédelmi irányelvekről. Tűzvédelmi oktatásunk melyen a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai és Energetikai Szakcsoport elnökségi tagja és a Magyar Tűzvédelmi Szövetség Elnöke tartott előadást.

Részletek

SolaX előadás

Akik ellátogattak gödöllői irodaházunkba részt vehettek a SolaX műszaki előadásán, ahol kiemelt szerepet kapott az aszimmetria és a backup funkció és a Napenergia Plusz Pályázat kompatibilis SolaX inverterek.

Részletek

SolarEdge előadás

SolarEdge szakértőinek elméleti és gyakorlati előadása. Designer programról, avagy hogyan tervezzük meg az ideális rendszert a pályázatra és inverter felokosítás.

Részletek

SolarEdge webinárium

Évindító SolarEdge specifikus előadás. Online előadás a Napenergia Plusz Pályázat kompatibilis SolarEdge inverterekről.

Részletek

SolaX webinárium

Az évet egy izgalmas SolaX előadással indítottuk. A résztvevők többet tudhattak meg a Napenergia Plusz Pályázat kompatibilis SolaX inverterekről.

Részletek

Napenergia Plusz Pályázati Tájékoztató Előadás

Akkik első kézből szerettek volna értesülni a pályázat alakulásáról. Választ adtunk, hogy milyen termékeket érdemes ajánlani ügyfeleinek. Választ adtunk a felmerülő kérdésekre decemberi webináriumunkon.

Részletek

Megújuló Energia Szakmai Nap

Idén először rendeztük meg Megújuló Energia Szakmai Napunkat, melyre vártunk szeretettel minden napelemes területen dolgozó szakembert. Az esemény egyedülálló lehetőséget kínált a NAPrakész tudás megszerzésére, valamint Raktár Vadászatra invitáltuk az érdeklődőket.

Részletek

Solax képzés

Önt is érdeklik az újdonságok és tisztában szeretne lenni a legkorszerűbb technológiákkal? Képzésünkön megismerkedhet a Solax inverterekkel részletesebben. Amiről szó lesz: Hibrid inverterekről Lakossági és ipari felhasználásról Akkumulátor méretezés

Érdekel

Hőszivattyú és klíma értékesítői és műszaki képzés

Képzésünkön bemutatjuk a hűtő-fűtő klíma és a hőszivattyú berendezéseket, továbbá minden kivitelezést befolyásoló tényezőt. Kitérünk részletesen arra is, hogy a Panasonic milyen újításokkal teszi méginkább felhasználóbaráttá termékeit.

Részletek

SolarEdge Webinárium

Megérkeztek a legfrissebb újdonságok a SolarEdge-től! Regisztrációt követően a SolarEdge Webináriumon bemutatjuk a legújabb technológiai és műszaki megoldásokat!

Részletek

SOLAX KÉPZÉS

A Solax gyártó egyenesen Kínából látogat el hozzánk, hogy átadja a legfontosabb információkat. Az előadás angol nyelven zajlik majd, magyar tolmácsolással.

Részletek

MEGÚJUL A SOLAREDGE AKADÉMIA

Az eddig ismert SolarEdge alapképzés új formában, e-learning keretén belül végezhető el magyar nyelven. Az új e-learning alapképzés foglalja magába az alapozó ismereteket.

Részletek

NAPELEMES BOJLER KÉPZÉS – FOTHERMO WEBINÁRIUM

Önt is érdeklik az újdonságok és tisztában szeretne lenni a legkorszerűbb technológiákkal? Megismerkedhet a napelemes Fothermo bojlerekkel és a rendszerhez kapcsolódó technikai megvalósításokkal.

Részletek

2023. Március 2. – ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐK KONFERENCIA Budapest

Előadások első kézből, az Expleo, a Fronius és a SolarEdge termékek gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában. Az elektromos autó töltő üzletágat meglévő apparátussal is el lehet indítani. Mi adjuk az információt, Önnek nincs más dolga, csak eljönni és magába szívni a tudást.

Részletek

2022. november 24. – SolarEdge új széria bemutató – Budapest

Ne maradjon le a SolarEdge 2023-as újdonságairól, szerezze meg Ön is a szükséges információkat! November 24-én megismerkedhet a SolarEdge legfrissebb termék újdonságaival közvetlenül a gyártó képviselőjétől. Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest

Részletek

2022. október 17-18. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Ismerkedne ezzel a technológiával vagy már szerelt SolarEdge invertert, de kérdései vannak vagy problémákba ütközött. A legfrissebb információk újdonságok tapasztalt telepítőknek is.

Részletek

2022. június 14. – Napelemes és Schletter képzés – Budapest

Most kezdted a szakmát, vagy csak hobbi szinten szeretnél mélyebben belelátni a napelemes rendszerek világába? Tájékoztató a napelemekről inverterekről, tartószerkezetekről, és a rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről.

Részletek

2022. május 4. – Visszwatt védelem és hibrid rendszerek

Előadások első kézből, az Expleo, Fronius és SolarEdge gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában.

Részletek

2022. március 7-8. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Információk, újdonságok.

Részletek

2021. június 17. – Solax Power hibrid megoldások

Tudjon meg mindent a Solax Power energia tárolási megoldásairól. Hibrid inverterek, akkumulátorok.

Részletek

2021. június 15. – Solax Power megoldások

Termékek, megoldások, Solax rendszerek tervezése és méretezése. Minden, amit tudni érdemes. 

Részletek

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző