hírek

Friss hírek a legújabb termékekről, kedvezményekről, oktatásainkról és rólunk

Újra VEKOP-5.2.1-17 (Bp és Pest megye) – Frissítve

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (VEKOP-5.2.1-17 kódszámú) hitelprogram – Budapesten és Pest megye területén megvalósuló beruházások - esetében kérelmek...
Fronius Solar Energy – Képzések és webináriumok

Fronius Solar Energy – Képzések és webináriumok

2021 február-márciusban több előadásból, képzésből álló tréningsorozattal áll rendelkezésre partnerei és az érdeklődők számára a Fronius Solar Energy Hungary. Több témában, több alkalommal is rendeznek képzéseket, elsősorban digitális/online formában, de korlátozott résztvevővel személyes képzést is tartanak.

bővebben…
SolarEdge az Inverter kategória győztese

SolarEdge az Inverter kategória győztese

2021-ben a pv magazin ismét összegyűjtötte a napenergia hasznosítási iparág legnagyobb és legizgalmasabb újításait. A díj nyerteseinek kiválasztására a pv magazin szakértői zsűrit állított össze a napenergia világának képviselőivel, amelyen a SolarEdge, inverter kategóriában lett díjazva.

bővebben…
Új pályázati lehetőség vállalkozásoknak

Új pályázati lehetőség vállalkozásoknak

Elkészült a tervezet az új, mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására induló pályázattal kapcsolatban. A VINOP-1.2.1-21, melynek keretein belül akár 70% vissza nem térítendő támogatás megszerzésére.

bővebben…
SolarEdge Tervező és Mapper alkalmazás

SolarEdge Tervező és Mapper alkalmazás

Az új szoftverfrissítések segítségével a SolarEdge helyszín térképezése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb lesz. Készüljön fel a térképezés minden aspektusának jelentős fejlesztésére, függetlenül attól, hogy a felügyeleti platformon szerkeszti a helyszíni elrendezését, vagy a helyszínen dolgozik a Mapper mobilalkalmazással.

bővebben…
SolaX hibrid inverterek

SolaX hibrid inverterek

A SolaX vállalat piacvezető a hibrid inverter megoldásokban, az általunk forgalmazott X-sorozat már a gyártó 3. generációs hibrid invertere, amely átalakítja a napenergiát váltakozó áramú energiává és tárolja azt az akkumulátorban.

bővebben…