fbpx
 

Solax Power

Hagyományos és hibrid napelemes inverterek, EV töltők

Solax Power

A napenergia piac egyik vezető gyártója a SolaX Power. A legmagasabb követelményeknek megfelelően fejlesztett és tesztelt inverterek széles feszültségtartományban dolgoznak akár 97,8%-os hatékonysággal. EV töltőik minden igényt kielégítenek. Páratlan minőség, megbízhatóság, hatékonyság jellemzi a márkát.

Solax

SOLAX termékek

EV töltők

Egyszerű telepítés kültéren és beltéren egyaránt.

Részletek

Egyfázisú inverterek

97% feletti hatékonyság

Részletek

Háromfázisú inverterek

98%-os hatékonyság

Részletek

Hibrid inverterek

97,8% hatékonyság

Részletek

Solax Power hibrid inverterek

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából. Az X-Hybrid lehetővé teszi a napenergia időtől független felhasználását a fel nem használt energia tárolásával.

Tovább a cikkhez
Solax Power logo

Hatékony energiatárolás éllovasa

A környezetvédelem kiemelt fontosságának, az egyre hatékonyabb napelemes rendszereknek és az energiaárak robbanásszerű növekedésének hatására a lakossági felhasználás mellett egyre több területen kezdik el kihasználni az akkumulátoros energiatárolásban rejlő lehetőségeket.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző