Világszintű partnerség a Longival

Aktuális, Napelem Közzétéve: 2023.07.28.

Longi Oklevél

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Wagner Solar kiváló teljesítményű Longi márka kiemelt partnere lett!

A 2000-ben alapított LONGi a világ vezető napelem gyártója. A vállalat hosszú távon elkötelezett a monokristályos technológia iránt, meggyőződve arról, hogy általános elterjedése jelentős technológiai változást hozhat az egész napenergia-iparban. Az elismerés nagyon fontos számunkra, mert lehetőséget kapunk arra, hogy egy újabb, világszinten ismert gyártó termékeivel bővítsük termékpalettánkat.

Izgatottan várjuk az együttműködést és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk egy meghatározó partnerségnek!

A Wagner Solar Hungária alapításától kezdve 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely a magyar piacon előkelő pozíciót foglal el.

A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

Wagner Solar alapítók

A környezettudatosság számunkra nem csak üzleti területünket jellemzi, egyben a küldetésünk is. Csak olyan termékek mellé állunk, amiket mi is kipróbáltunk, alkalmazunk és hisszük, hogy az ügyfeleink elégedettségére is fognak szolgálni.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző