fbpx
 

Napelemes és Schletter képzés

Budapest

Képzés időpontja: 2022. június 14. (kezdés 9 órától, regisztráció 8:30-tól)

Jelentkezési határidő: 2022. június 7.

Most kezdted a szakmát, vagy csak hobbi szinten szeretnél mélyebben belelátni a napelemes rendszerek világába? Tájékoztató a napelemekről inverterekről, tartószerkezetekről, és a rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről.

Főbb tartalom: 

  • Napelemes rendszerek elemei
  • Napelemes rendszerek típusai – hagyományos, okos, hibrid, szigetüzem
  • Neplemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése
  • Napelemes rendszerek kivitelezése, biztonsági előírások
  • Napelemes tartószerkezetekről bővebben
  • Schletter, mint gyártó bemutatása
  • Schletter teljes portfolió és az új Proline széria bemutatása
  • Tervező program – Schletter konfigurátor

A nap előadói:

  • Molnár Tamás – Schletter
  • Házi Ádám – Wagner Solar

Részvétel díja: bruttó 20.000 Ft/fő 

Partnereinknek, igény esetén lehetőséget biztosítunk a képzés második felén csak a Schletter előadásainak ingyenes megtekintésére, 14.30-tól kezdődően, korlátozott számban. Részvételi igényüket jelezzék a kötelező adatok megadását követően a regisztrációs űrlapon.

Helyszín:

Helyszín: Airport Hotel Budapest ****superior

2220 Vecsés, Lőrinci út 130/a.

Megközelíthetőség: https://www.airporthotel.hu/

 

Airort Hotel

A részvételi díj befizetése díjbekérő alapján történik, melyhez kérjük töltse ki a lenti regisztrációs űrlapot. A regisztrációval a résztvevők hozzájárulnak, hogy az eseményen készített és nyilvánosan kommunikált kép-, és hangfelvételeken szerepeljenek. Amennyiben 1 cégtől többen jelentkeznek a rendezvényre, minden résztvevő részére külön-külön szükséges a regisztráció.

A regisztrációról visszaigazoló levelet nem küldünk, csak díjbekérő fog érkezni a képzést megelőzően, illetve a képzés napja előtt 2-3 nappal küldünk további információkat, amelyek segítenek a helyszínnel, menetrenddel kapcsolatban.

A díj tartalmazza a teljes napos képzésen részt vevők számára a háromfogásos ebédet, illetve a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. A részvétel regisztrációhoz kötött, melynek a határideje: 2022. június 7.

Szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Programban biztosított feltételek és kedvezmények igénybe vétele mellett vehetnek részt a Wagner Solar Akadémia képzésein. Ha a Wagner Solar Partner Programmal kapcsolatban kérdése lenne, keresse értékesítő partnerét, vagy írjon a  partner@wagnersolar.hu email címre.

 

Fizetési határidő: 2022. június 9. 12 óra

A díjbekérő fizetési határidejének elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni. Helyszínen való fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben a képzésen nem tud megjelenni, kérjük a tanfolyam kezdete előtt legalabb 72 órán belül jelezze az oktatas@wagnersolar.hu címen, különben a tanfolyam díját nem áll módunkban megtéríteni.

A képzésen való részvevők létszáma korlátozott, ezért regisztrációját minél korábban tegye meg, hogy ne maradjon le a rendezvényről.