Mit érdemes tudni a Panasonic klímákról?

Klíma Közzétéve: 2023.10.12.

Ha fontos az energiahatékonyság és a hosszú élettartam, minőségi Panasonic klímáink garantálják a legjobb választást. Termékkínálatunk között A++ és A+++ besorolású berendezések közül választhatnak. Letisztult stílusuk mellett csendben hűtik vagy éppen fűtik be a teret, ezzel komfortosabbá téve a mindennapokat.

Panasonic hűtő-fűtő klíma rendszerek

A fűtés részleges vagy akár teljes kiváltására alkalmas klímáink fűtésre és hűtésre is egyaránt kitűnő választásnak bizonyulnak. Egyre inkább hódít a fenntartható és környezetkímélő mobilitás. Tekintse meg kínálatunkat.
Multisplit klímáink esetében pedig egy kültéri egységre akár 5 beltéri egység is rácsatlakoztatható, így nem igényel különösebb külső homlokzati átalakítást.

Ajánlatkérés
Panasonic hűtő-fűtő klíma rendszerek

Szakértőink a hűtő-fűtő klíma berendezéseket ajánlják, abban az esetben ha költséghatékony megoldást keres. Kialakítása ugyanis jelentősen kedvezőbb és a kivitelezése jóval kevesebb időt vesz igénybe, mint egy teljes mértékű fűtésrendszer átépítés.

Légkondícionáló

A japán székhelyű cég mögött közel százéves tapasztalat áll különböző műszaki-, és luxuscikkek előállításában. Split klímáik fűtésre és hűtésre is kiválóak, extra csendes üzemmód jellemző rájuk, (20dBa-től), arról nem is beszélve, hogy energiahatékony készülékek. Az Etherea inverteres klímaberendezések esetében a Nanoe-G légtisztító rendszer gondoskodik a kristálytiszta levegőről. Kiszűri a legapróbb szennyeződéseket, a port, a baktériumokat, a penészgombát és a vírusokat is, valamint a kellemetlen szagokat. Az econavi intelligens rendszer érzékeli a külső időjárást és eszerint változtatja a hőmérsékletet úgy, hogy a felhasználó szempontjából a legelőnyösebb energiafogyasztáson működjön. Ez az okos funkció fűtés üzemmódban is elérhető.

A Mild Dry egység 10%-kal magasabb páratartalom fenntartásra szolgál, mely csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit, ezzel pedig tovább növeli komfort érzetünket.

Nanoe™ X egész napon át aktívan tisztítja a levegőt és közömbösít bizonyos típusú szennyeződéseket. Fokozott védelmet biztosít a Nanoe technológia, a Panasonic Comfort Cloud alkalmazás pedig kényelmes irányítást tesz lehetővé.

Energiahatékony üzemmód, letisztult design, számos korszerű újítás és magas komfort érzet együttese jellemzi Panasonic klímáinkat.

Miért ajánljuk a Panasonic klímát?

  • Nap Ikonköltséghatékony beruházás
  • Nap Ikonúj ingatlanokba
  • Nap Ikonmeglévő ingatlanokba
  • Nap Ikongyors és egyszerű kivitelezés
  • Nap Ikonfűtésre és hűtésre
  • Nap Ikonkiegészítő vagy teljes hőellátásra
Szerződés

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az partner@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.