Perc -és cella technológia összehasonlítása

Napelem, Termékek Közzétéve: 2023.10.24.

Az utóbbi években a monokristályos napelem előállítási költségének csökkenésével a technológia jelentős térnyerése figyelhető meg a polikristályos technológiával szemben. A mono technológia jelenleg a legelterjedtebb a világon, és a közeljövőben egyáltalán nem várható, hogy ez változni fog.

Ajánlatkérés

Perc technológia

A LONGi Solar mono PERC technológiájú napeleme magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú, mint a hasonló mono technológiájú napelemek. Jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett. Lassabb a teljesítmény-degradációja, ezáltal a LONGi kedvezőbb teljesítmény garanciát vállal, mint ami az iparágban elterjedt.

LONGi Napelem panelek

A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége, ezzel a legjobb fajlagos költségű energia megoldás a piacon. A LONGi napelemek minőségét a több mint 50 lépésből álló ellenőrzési rendszer biztosítja.
A PERC cella passzivált hátsó oldallal és lézeres barázdálási eljárással rendelkezik, ami jelentősen javítja a cella hatékonyságát.

Nagy energiahozam

  • Ikon Kiemelkedően alacsony besugárzási teljesítmény
  • Ikon Alacsony teljesítmény-hőmérséklet együttható
  • Ikon Alacsony üzemi hőmérséklet
  • Ikon Egyedi technológiai fejlesztések
LONGi Napelem panelek

A Longi félcellás technológiája

A félcellás szerkezet azt jelenti, hogy a napelem cellát két külön részre vágjuk infravörös lézerrel, ezáltal a felére csökkentjük a működési áramot.
A hőveszteség jelentősen csökken, és a modul teljesítménye 2% -kal nő.
A modul megbízhatósága is javul.

Ajánlatkérés
LONGi Napelem panelek

A Longi hitvallása szerint a műszeres mérések azt támasztják alá, hogy a nagyobb cellamérettel nő a deformáció valószínűsége (1,2 méteres szélesség vagy nagyobb), és ezzel a napelem panel fizikai sérülésének vagy a mikrorepedések kialakulásának kockázata is. Ezáltal nem kifizetődő a napelemek méretének folyamatos növelése a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.

LONGi Hi-MO 6

A HPBC (Hybrid Passived Back Contact) egy nagy hatékonyságú napelem-technológia új generációja, amely egyedülálló az elülső busbar mentes kialakításában.
A HPBC cella technológia jelentősen javíthatja a cella fényelnyelési és fotoelektromos konverziós képességeit a cella belső szerkezetének módosításával, és ezáltal hatékonyan növelheti a modul kimeneti teljesítményét.
A HPBC cellás technológiával felszerelt modulok nagyobb mennyiségű energiát képesek előállítani magas hőmérsékleten és alacsony besugárzási körülmények között, valamint kiváló moduldegradációs értékekkel is bírnak.
A globális energiatermelési szimulációk során a Hi-MO 6 modulok jelentős energiatermelési előnyt mutattak a PERC-termékekkel szemben, átlagosan akár 10%-kal magasabb energiatermeléssel, azonos körülmények között

Longi Solar

Mire képes a LONGi Hi-MO 6?

A Hi-MO 6 négy sorozatot – Explorer, Scientist, Guardian és Artist – foglal magában, amelyek mindegyike szabványos M10-es méretben (182 mm) készül, és 72C, 66C, 60C, valamint 54C típusban áll rendelkezésre.
A napelem esztétikai megjelenése a modern ipari formatervezés minimalista stílusát idézi, és természetes módon idomul a legkülönfélébb alkalmazási forgatókönyvekhez.

Ajánlatkérés
Longi Solar

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző