SolarEdge az Inverter kategória győztese

Inverter, Termékek Közzétéve: 2021.01.26.

PV Magazin virtuális díjkiosztó

2021-ben a pv magazin ismét összegyűjtötte a napenergia hasznosítási iparág legnagyobb és legizgalmasabb újításait. A díj nyerteseinek kiválasztására a pv magazin szakértői zsűrit állított össze a napenergia világának képviselőivel, amelyen a SolarEdge, inverter kategóriában lett díjazva.

A díjakat egy online ceremónia keretében adták át 2021 január 21-én. Inverter kategóriában a zsűri a SolarEdge Technologies Energy Hub inverterét díjazta. A zsűri tagjai elismerésre méltónak ítélték meg a SolarEdge-et azon erőfeszítéseiért, amelyek az „okos otthon” koncepciójának „prizma” technológiás továbbfejlesztésért tett.

SolarEdge Energy Hub Solution Hero

Folyamatos, zökkenőmentes áramellátás

Amikor az akkumulátor és a tartalék interfész csatlakoztatva van az Energy Hub inverterhez, a rendszer áramkimaradás esetén is áramot biztosít az egész otthonban, csúcsidőszakok idején maximális napenergia-felhasználással.

  • A rendszer teljes hatékonysága 90,8%
  • Növeli a hálózattól való energiafüggetlenséget
  • Egyszerűbb a telepítési folyamat
  • Generátor kompatibilis
  • A nagyobb teljesítmény és kapacitás érdekében több invertert és akkumulátor is csatlakoztatható

A SolarEdge monitoring rendszer az Energy Hub inverterbe is be van építve, amely látványos módon segít optimlizálni a fogasztást és minimalizálni a számlákat.

A termékre ugyancsak az iparági vezető 12 éves inverter garancia vonatkozik, amely 20-25 évre meghosszabbítható.

Seeing Is Saving

A SolarEdge Energy Hub invertere egyelőre a hazai piacon nem kapható, de remélhetőleg hamarosan már a Wagner Solar kínálatában is elérhető lesz.

Bővebb információ a termékről ITT található.