SolarEdge októberi újdonságok

Inverter, Termékek Közzétéve: 2020.10.28.

Újdonságok 2020 őszére a SolarEdge-től

A SolarEdge 2020. októberében jött újításai, frissítései érinti a felhasználókat és kivitelezőket, rendszer tervezőket egyaránt.

 

Apple Watch kompatibilis a mySolarEdge

A napokban adta hírül a SolarEdge, hogy mostantól a rendszertulajdonosok akár Apple Watch-on is figyelemmel kísérhetik rendszerük működését. Hogyan? A mySolarEdge ugyanis támogatja az órát, így a dedikált bővítményeket hozzáadva a kedvenc óralapokhoz elérhetővé válik a rendszer teljesítményének ellenőrzése és az intelligens energiatermékek állapotának felügyelete és irányítása is.

 

Változtak a P950 optimalizáló specifikációi

Új firmware verzió frissítést adott ki a SolarEdge  a P950 optimalizálóhoz, mely tervezhetőségi tulajdonságait jelentősen módosítja. A maximális kimeneti áram erősségét 17 A-ről 18 A-re emelték valamint a sztringteljesítményt max. 13 500 W-ra (15 300 W 270 V/480 V-os hálózaton) növelésével és akár 5000 W túlméretezéssel sztringenként. Szabadabban és rugalmasabban tervezhetünk így ezzel az eszközzel kereskedelmi projektek esetén.

A módosítás minden P950 eszközre érvényes, amely megjelenik a SolarEdge Designerben. A SolarEdge felügyeleti platformhoz kötelező csatlakoztatni az eszközt a firmware frissítésekhez.

P950 optimalizáló friss adatlapját itt érheti el.

 

Oktató videó a vezeték nélküli átjáró telepítéséhez

Mire jó a vezeték nélküli átjáró? Segítséget nyújt abban, hogy az itthoni router jelszó módosítása során ne szakadjon meg a rendszerfelügyelet. Korábbi esetekben az eszköz nélkül ügyféltámogatás lletve helyszíni szerviz beavatkozásra volt szükség. A rövid filmben megtudhatjuk a vezeték nélküli átjáró előnyeit, valamint a telepítés és konfigurálás lépéseit.

Videó a termékről:

Fedezze fel a SolarEdge új WLAN megoldását, amely biztosítja a zavartalan rendszerfigyelést az otthoni hálózat jelszóváltása után, csökkentve a támogatási hívásokat és a helyszíni látogatásokat. Valamint kiterjesztett WLAN lefedettséget biztosíthat akár két SolarEdge ismétlő hozzáadásával.