SolarEdge új széria bemutató

Budapest

Ne maradj le a SolarEdge 2023-as újdonságairól, szerezd meg Te is a szükséges információkat.

Bemutató időpontja: 2022. november 24.

Jelentkezési határidő: 2022. november 11.

Ezen a napon megismerkedhetünk a SolarEdge legfrissebb termék újdonságaival közvetlenül a gyártó képviselőjétől.

A 2022-es SolarEdge Napenergia megoldásaiból biztosan bemutatkoznak:

  • SolarEdge teljesítmény optimalizálók
  • SolarEdge Energy Hub inverter
  • SolarEdge Energy Bank akkumulátor
  • SolarEdge Home inline mérő
  • SolarEdge Home EV töltő
  • SolarEdge smart energia eszközök pl. SolarEdge Home vízmelegítő vezérlő, SolarEdge Home aljzat, SolarEdge Home tartalék interfész
  • SolarEdge új vezeték nélküli kommunikációs protokollja, amely új fényben világítja meg az okos energia menedzsment lehetőségeit

Helyszín:

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Megközelíthetőség: www.lurdykonferencia.hu

 

Részvételi díj

A képzés szerződött és VIP partnereinknek ingyenes, mindenki másnak bruttó 10.000 Ft.

A részvételi díj befizetése díjbekérő alapján történik, melyhez kérjük töltse ki a lenti regisztrációs űrlapot. A regisztrációval a résztvevők hozzájárulnak, hogy az eseményen készített és nyilvánosan kommunikált kép-, és hangfelvételeken szerepeljenek. Amennyiben 1 cégtől többen jelentkeznek a rendezvényre, minden résztvevő részére külön-külön szükséges a regisztráció.

A regisztrációról visszaigazoló levelet nem küldünk, csak díjbekérő fog érkezni a képzést megelőzően, illetve a képzés napja előtt 2-3 nappal küldünk további információkat, amelyek segítenek a helyszínnel, menetrenddel kapcsolatban.

 

A díj tartalmazza a képzésen részt vevők számára a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását. A részvétel regisztrációhoz kötött, melynek a határideje: 2022. november 11.

Fizetési határidő: 2022. november 14. 17:00 óráig

A díjbekérő fizetési határidejének elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni. Helyszínen való fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben a képzésen nem tud megjelenni, kérjük a tanfolyam kezdete előtt legalább 72 órán belül jelezze az oktatas@wagnersolar.hu címen, különben a tanfolyam díját nem áll módunkban megtéríteni.

A képzésen való részvevők létszáma korlátozott, ezért regisztrációját minél korábban tegye meg, hogy ne maradjon le a rendezvényről.