SolaX hibrid inverterek

Inverter, Termékek Közzétéve: 2020.12.08.

A SolaX vállalat piacvezető a hibrid inverter megoldásokban, az általunk forgalmazott X-sorozat már a gyártó 3. generációs hibrid invertere, amely átalakítja a napenergiát váltakozó áramú energiává és tárolja azt az akkumulátorban.

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából. Az X-Hybrid lehetővé teszi a napenergia időtől független felhasználását a fel nem használt energia tárolásával. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-sel (vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.

Az alábbi videó bemutatja a rendszer működését

Az inverter felhasználható

  • Önfogyasztás optimalizálására,
  • Akkumulátorban történő tárolásra a későbbi felhasználás céljából, vagy
  • Nyilvános hálózatba történő betáplálásra.

A SolaX új X-Hybrid invertere a piacvezető hibrid inverterek sorozatának legújabb megtestesülése, elérhető és méretezhető megoldást kínálva mind háztartási, mind kereskedelmi alkalmazásokhoz. Az inverterek összekapcsolhatóak, így kereskedelmi célokra, 100kW-ig skálázható akkumulátorok segítségével több energia tárolása is valósággá vált. Az inverter beépített EPS-sel (Emergency Power Supply) van felszerelve, több kommunikációs opcióval rendelkezik, és távolról vezérelhető. Internetelérés nélkül 30 napig tárolja a termelési adatokat.

Az X-Hybrid akkumulátor-tároló inverter kompatibilis a mai piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátor-megoldásokkal, ezáltal a legnépszerűbb energiatároló megoldás.

Fontos azonban még hozzátenni, hogy az inverter akkumulátor nélkül is működik tehát megoldható vele, hogy hálózatba visszatápláó inverterként telepítik, majd később telepítenek mellé akkumulátort, ami egyszerűen és gyorsan kivitelezhető feladat.

Garancia

Hibrid inverterre: 5 év
Akkumulátorra: 10 év

További információk a termékkel kapcsolatban ITT.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző