fbpx
 

Fronius GEN24 Plus hibrid inverterek

Egy és három fázisú hibrid napelem inverter

Fronius Gen24 Hibrid inverter előnyei:

  • IkonRugalmas rendszertervezés
  • IkonIntelligens monitoring mobilról, tabletről vagy laptopról a Solar.web-bel
  • IkonEgyedi Backup teljesítmény
  • SzervizEgyszerű, rugalmas telepítés és szerviz
  • Support SzervizAktív hűtésnek köszönhetően alacsony karbantartási költségek
  • IkonBel-és kültéri kivitel (nagy védelmi osztály IP 66)

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia a Fronius inverterekre. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Tájékozódjon a Fronius garanciális szolgáltatásairól, a garanciabővítésről és a különböző ingyenes és díjköteles konstrukciókról. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, kitértünk arra is, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

A tájékoztató megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra:

FRONIUS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK ÉS KONSTRUKCIÓK
Tauro szervíz

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel forgalmazzuk.

Fronius

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

A Fronius GEN24 Plus transzformátor nélküli hibrid inverter napelemes rendszerhez, beépített szükségáram-ellátással, aktív hűtéssel  a hosszabb élettartam és jobb terhelhetőség miatt. Egyszerű telepítés és szervizelés, bővíthetőség és intelligens monitoring. Symo Gen24 Plus 2020-tól és Prymo Gen24 Plus várhatóan 2021-től elérhető.

Fronius Gen24