fbpx
 

Noark elektromos autó töltők

NOARK fali EV töltők és hordozható töltőkábelek kínálatunkban

NOARK EV TÖLTŐK előnyei

  • MegtakaritásA telepítés költséghatékonyan kivitelezhető
  • Garancia VédelemRendkívül alacsony a biztonsági kockázat beszerelés és használat közben
  • EnergiaAz E-autó töltése bármikor megoldható otthon
  • óraA felhasználó beállíthatja a töltési áramot, ezzel optimalizálva a töltési időt.
  • IkonSegít a villamos energia leginkább költség- és energiahatékony hasznosításában
  • IkonIntegrált saját B-típusú hibaáram-védelem

Biztonságos autótöltés

Az elektromos járművekben az akkumulátorok DC-elven működnek; töltéskor egyenáramú szivárgóáram keletkezhet. A szivárgó DC hibaáram elleni védelem elektromos autó töltőállomásoknál szabványi követelmény. A veszélyes helyzetek elkerülése érdekében azonban javasolt az érzékeny B-típusú (RCCB) áram-védőkapcsoló használata minden típusú EV töltőnél. A legtöbb gyártó ezt a követelményt további költséges RCCB eszköz beépítésével oldja meg, ami megdrágítja a terméket. A NOARK Ex9EV töltők már rendelkeznek töltőbe integrált saját B-típusú hibaáram-védelemmel, ezáltal maximalizálva a megbízható és biztonságos működést.

Gyártói garancia NOARK elektromos autó töltőkre

5 év Garancia

Ex9EC töltőkábel

A NOARK által kínált EV töltőkábeleket az elektromos autók klasszikus egy-és háromfázisú (230 V / 400 V) aljzatokból való töltésére tervezték. Mindegyik kábel alapkivitelben tartalmazza a B-típusú RCCB áram-védőkapcsolót. Előnyös funkciók:

  • a kapcsolóelemekre és a csatlakozókra vonatkozó hőmérséklet ellenőrzése,
  • alacsony- és túlfeszültség figyelése.

A kábelek lehetővé teszik a töltési áramérték egyéni beállítását 8 A és 32 A közötti értékekre. A termék Type1, vagy Type2 típusú csatlakozókkal választható, így alkalmas a világpiacon fellelhető valamennyi elektromos autó töltésére.

Noark elektromos autó töltőkábel
töltési idő táblázat

Ex9LB63 B-típusú áram-védőkapcsolók

Az EV töltőkhöz kapcsolódóan bemutatjuk az önálló Ex9LB63 B-típusú áram-védőkapcsolókat. Ezek az RCCB-k különféle háztartási és ipari alkalmazásokra alkalmasak, ahol frekvenciaváltókat, fotovoltaikus berendezéseket, elektromos töltőket és ehhez hasonló elemeket használnak. A B-típus megfelelő érzékenységet biztosít a szivárgó AC, pulzáló és egyenletes DC áram ellen, magas frekvencián, akár 1 kHz-ig.

Az Ex9LB63 egyik fő előnye, hogy elektronikus védelmi technológián alapszik, amely lehetővé teszi a hibaáram pontosabb mérését és ennek következtében a véletlenszerű leoldás lehetőségének csökkentését. Ezek az eszközök nincsenek kitéve a kioldó tekercs „fel-mágnesesedésének”. Ennek köszönhetően nincs kötelező tesztelési időszak, azonban rendszeres ellenőrzésük továbbra is ajánlott. A vizsgálati időszak a helyi törvények vagy rendeletek szerint alkalmazandó. 6 havonta ajánlott tesztelni normál körülmények között, szélsőséges alkalmazási környezetben pedig havonta.

Noark elektromos autó töltő

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

A NOARK, mint kisfeszültségű elektromos alkatrészek globális szállítója, sokoldalú és megfizethető megoldásokat kínál az elektromos autók töltéséhez. Fali töltőik otthonunkban teremtik meg az EV töltés lehetőségét, míg hordozható töltőkábeleik a nyilvános töltőállomásokhoz való biztonságos és hatékony hozzáférést teszik lehetővé a számunkra.

Noark elektromos autó töltő