Új inverter a SolarEdge-től

Inverter, Termékek Közzétéve: 2021.04.07.

Áprilistól kerül fel a szolgáltatók engedélyes listájára a SolarEdge új, 3 fázisú invertere rövid PV sztringekhez 3-4-5kW-os teljesítménnyel. Az új termékekhez az új elosztói szabályozás szolgáltatja az alapot, ugyanis 2021.04.30. napját követően a 2,5 kVA feletti HMKE igénybejelentés kizárólag háromfázisú csatlakoztatással lehetséges.

Az ideális akkumulátor-kész megoldás kisméretű háztartási fotovoltaikus (PV-) rendszerekhez

Az új inverter támogatja a rövidebb sztringeket, nagyobb tervezési rugalmasságot biztosít a bonyolultabb tetőszerkezeteknél. Ha akkumulátor van csatlakoztatva az inverterhez, akkor akár 200%-os DC túlméretezés is megengedett. Tárolás nélkül 135%-os DC túlméretezés alkalmazható, mely a fejlett biztonsági funkciók révén érintésbiztos, ha az inverter ki van kapcsolva vagy le van választva.

További információk az inverterről:

  • 8-25 optimalizálóig tudja kezelni a rendszert (8 db opti esetén P404/485/505 használható, 9 db-tól felfelé a hagyományos optimalozálókkal)
  • Szinte kizárólag egy sztringes megoldással alkalmazható, mert két sztringnél már a 16-18 napelem esetén nagyobb teljesítményű lenne a rendszer, mint amit elbír az inverter
  • Támogatja az opcionális intelligens energia-eszközöket és a rendszerfunkciók bővítését
  • Nagyobb tervezési rugalmasság a kis teljesítményű három fázisú PV-rendszerekhez a rövidebb sztringek révén. Összetett tetőkre történő felszerelésre optimalizálva (több felület és eltérő fekvés)
  • Kül- és beltéri telepítésre egyaránt alkalmas
  • Beépített modulszintű felügyelet a rendszerteljesítmény jobb átláthatóságáért

Az inverter gyors üzembe helyezése közvetlenül a SetApp okostelefonos alkalmazásból

Solar Edge Inverter Review Cairns

A SolarEdge új inverterét a márka esetében megszokott kiváló megbízhatóság jellemzi 12 éves (20 vagy 25 évre meghosszabbítható) standard garanciával.

A Solaredge új, 3 fázisú, rövid PV sztringekhez készült inverterének adatlapját ITT nézheted meg.