25 év gyártói garancia a Schletter termékeire

Rögzítéstechnika, Termékek Közzétéve: 2021.11.16.

A korábbi 10 évről 25 évre növelte a Schletter Solar Gmbh az aktuális árlistájában szereplő termékeire a gyári garanciát. A piacon egyedülálló garanciaidőhöz a folyamatos fejlesztések és a több évtizedes tapasztalat szolgáltatják az alapot.

Főbb mérföldkövek 2021-ben

Könnyebb rendszer, nagyobb terhelhetőség: ProLine rendszer

Bevezetésre került a könnyebb, nagyobb teherbírású, egyszerűbben szerelhető Schletter új „ProLine” ferde tetőrendszere. A rendszer emellett könnyebben telepíthető, mint elődje, az új profilgeometriáknak és az összekötő elemeknek köszönhetően.

Középpontjában az újonnan kifejlesztett telepítési profil áll. Optimalizált geometriája azt jelenti, hogy kevesebb anyagot kell felhasználni, mint a meglévő Schletter szabványos profiloknál. Ennek ellenére a profil képes megbirkózni a nagyobb terhelésekkel. Három változatban kapható: 35 mm magas alsó fesztávhoz, 50 mm magas közepes és nagy fesztávhoz, 70 mm magas nagy fesztávhoz.

Schletter Proline 03 T 1024x683

Egyszerűen bepattintható: EcoA és RapidA tetőkampók

Az új „EcoA” és „RapidA” generációs tetőhorgok biztosítják a csatlakozást a tetőhöz. Mi teszi őket különlegessé: Csak egy 8*120mm rozsdamentes Torx T40 lemezfejű csavar szükséges a szarufára való rögzítéshez. Ez rögzíti az alaplemezt a tető szarufájához. Az alaplemez alsó oldalán keresztbordák vannak, amelyek hatékonyan megakadályozzák a csavarodást. Szükség esetén távtartó lemezek segítségével állítható a magasság.

Kampó

Egy méret mindenkinek: univerzális RapidPro modul lefogató

Az új profilokhoz illesztett „Rapid Pro” modulbilincset is az egyszerű, gyors szerelés jellemzi. Az „egy méret mindenkinek” elvét követve a jövőben minden szabványos modulméret rögzítésére használható 30 és 47 mm közötti keretmagasság mellett. A teljesen előszerelt bilincs a profil felső hornyába van bepattintva, majd M8x40 csavarral rögzítve. A bilincs natúr alumínium és fekete eloxált kivitelben kapható.

Schletter Proline 02 T 1024x683

Ballaszt optimalizálás, jobb aerodinamika lapostetőre: FixGrid Pro

A 360°-os megtekintéshez kattints ide
Fixgrid Pro 1024x386

Az alábbi videó jól bemutat a Schletter lapostetőre tervezett, terhelésre optimalizált rendszerét További termékek, információk elérhetőek a Schletter 2021-es termékkatalógusában, amit itt tekinthet meg:

Schletter katalógus 2021

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző