Mit érdemes tudni a Panasonic hőszivattyúról?

Hőszivattyú, Termékek Közzétéve: 2023.10.16.

Miért érdemes hőszivattyús fűtésrendszert kiépíteni?

  • Nap Ikona fűtés hőszivattyúval egy kényelmes és biztonságos megoldás
  • Nap Ikonpénztárcabarát üzemeltetés
  • Nap Ikonfűtésre, hűtésre és melegvíz termelésre is alkalmas eszköz
  • Nap Ikonmegújuló energia, környezetmegóvás
Panasonic hőszivattyú

3 féle megoldás közül lehet választani.
Vannak a víz-víz, a talaj-víz és a levegő-víz gépek. A 3 különböző technológiájú eszköz más-más közegből nyeri ki az energiát. Az elmúlt évek során mindhárom technológiát kipróbáltuk és telepítettük ügyfeleinknél. Így volt arra lehetőségünk, hogy elegendő tapasztalatot gyűjtsünk. A víz-víz és a talaj-víz hőszivattyúk sokkal költségesebb beruházást igényelnek, bizonyos esetben engedélykötelesek.

Éppen ezért a levegős hőszivattyúk telepítését javasoljuk, hiszen a beruházás kedvezőbb, kiépítése pedig sokkal egyszerűbb. Nagy előnye ezeknek a gépeknek, hogy kedvezményes villamosenergia tarifa is igényelhető az üzemeltetéshez GEO vagy H tarifa formájában. Fontos még a megfelelő hőleadó felület kiválasztása is, hogy a hőszivattyúhoz megfelelő működést biztosítsunk.

Otthon

Általában új építésű ingatlanoknál a legegyszerűbb és a leghatékonyabb a rendszer kiépítése, de bizonyos esetekben meglévő ingatlanok fűtési rendszerének felújításnál is megvalósítható a korszerűsítés. Összefoglalva a hőszivattyús fűtés hűtés az egyik legkorszerűbb megoldás.
Igen komplex tervezést igényel amennyiben egy jól működő rendszert szeretnénk az ingatlanunkba.
A gépész tervező megfelelően méretezni tudja a hőszivattyús rendszert, így biztosított, hogy a végeredmény egy jól működő fűtési rendszer legyen.

A hőszivattyúk bizonyos típusai fűtésre és hűtésre is alkalmasak, ekkor a megfordított körfolyamat biztosítja az energiatakarékos hűtést is, így kiváltható a klíma berendezés. A készülék káros anyagot nem bocsát ki.

Szerződés

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.