SolarEdge Tervező és Mapper alkalmazás

Inverter, Termékek Közzétéve: 2020.12.16.

Az új szoftverfrissítések segítségével a SolarEdge helyszín térképezése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb lesz. Készüljön fel a térképezés minden aspektusának jelentős fejlesztésére, függetlenül attól, hogy a felügyeleti platformon szerkeszti a helyszíni elrendezését, vagy a helyszínen dolgozik a Mapper mobilalkalmazással.

Az új fizikai elrendezésszerkesztő

Ebben a hónapban indul az új elrendezésszerkesztő, amely a SolarEdge Tervező kipróbált és bevált munkafolyamatán alapuló, korszerűsített kialakítást tartalmazza. A továbbfejlesztett funkcionalitás és a továbbfejlesztett felhasználói felület segítségével a következőket teheti meg:

  • Teljes helyszínelrendezés és térképezés könnyű, egyszerű lépésekben
  • Szüntesse meg a verziókonfliktusokat, mivel minden változás automatikusan online mentésre kerül
  • Valós idejű szerkesztéseket készíthet, függetlenül attól, hogy a Mapper alkalmazást használja-e a telepítés helyén, vagy a fizikai elrendezésszerkesztőt az irodában

Még nem használja a SolarEdge Tervező alkalmazást?

Ha még nem készít PV projekteket a Tervező használatával, akkor azt javasoljuk, hogy kezdje el most, mivel az új elrendezésszerkesztő elfogadja a Tervező egyszerűsített munkafolyamatát. A Tervező alkalmazással időt takaríthat meg és csökkentheti a munka időtartamát azáltal, hogy azonnal exportálja helyszíneit a felügyeleti platformra, beleértve a helyszín adatait, az elrendezést és a PV stringeket. Tekintse meg a SolerEdge oktatóvideóját!

Online kapcsolatba hoztuk a Mapper alkalmazást

Nyugtassa meg elméjét a Mapper új online munkakörnyezetével, mindazonáltal megtartva ugyanolyan felhasználói felületét, mint korábban:

  • Nincs több ok a Mentés gombra! A helyszín elrendezésének minden módosítását automatikusan menti online állapotban
  • Valós idejű szerkesztéseket kaphat más felhasználóktól, biztosítva, hogy mindig a legújabb elrendezési verzión dolgozzon
  • A könnyebb együttműködés lehetővé teszi, hogy szinkronban maradjon a csapattagokkal és kiküszöbölje az esetleges konfliktusokat
  • Ha offline munkát végez, a módosításokat helyileg menti a készülék, így később szinkronizálhatók lesznek
  • Ha végzett a szerkesztéssel, egyszerűen tegye közzé az elrendezést, ugyanúgy, mint korábban

Töltse le a Mapper alkalmazást a Google Playről vagy az Apple Store-ból

Az új Mapper alkalmazás használata előtti javasolt teendő

Az új Mapper verzióval való munkavégzés előtt készítsen biztonsági másolatot mobileszközére a helyben mentett helyszínadatokról:

SolarEdge Mapper alkalmazás használata

1. Nyissa meg a Mapper alkalmazást

2. Nyissa meg az ezen a készüléken listán megjelenő helyi helyszíneket

3. Érintse meg a Mentés vagy a Közzététel elemet minden helyszínnél

Készen áll a munka mentésére? Aktiválja az automatikus alkalmazásfrissítéseket annak biztosítása érdekében, hogy az új Mapper alkalmazást azonnal beszerezze, amint az elérhető az alkalmazásboltban.