fbpx
 

Fronius Eco napelemes inverterek

25,0 kW-tól és 27,0 kW-ig

Fronius Eco inverter előnyei:

  • IkonBeépített DC kapcsoló
  • IkonMunkapont változtatás és teljesítmény korlátozás DC túlterhelés esetén
  • IkonCserélhető kártyás, projekt inverter koncepció
  • IkonMért DC szigetelés ellenállás
  • Energia98,2%-os maximális hatásfok
  • SzervizÚj csuklós rendszer a gyors és egyszerű telepítés érdekében

letölthető adatlapok

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia a Fronius inverterekre. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Tájékozódjon a Fronius garanciális szolgáltatásairól, a garanciabővítésről és a különböző ingyenes és díjköteles konstrukciókról. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, kitértünk arra is, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

A tájékoztató megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra:

FRONIUS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK ÉS KONSTRUKCIÓK
Tauro szervíz

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel forgalmazzuk.

Fronius

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

A 25,0 és 27,0 kW teljesítményosztályokban használható háromfázisú Fronius Eco-val optimálisan teljesülnek a nagy berendezések követelményei. A kis tömegnek és a SnapInverter szerelőrendszernek köszönhetően a transzformátor nélküli készülék egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé bel- és kültéren egyaránt. Az IP66 védettséggel új mércét állít fel az invertersorozat. Ezen kívül a minden pólusba beépített ágbiztosító tartóknak és az opcionálisan választható túlfeszültség védelemnek köszönhetően már nincs szükség gyűjtő dobozok használatára az ágakban.

Fronius Eco Inverter