fbpx
 

Fronius Primo napelemes inverterek

3.00 kW-tól 8,2 kW-ig

Fronius Primo inverter előnyei:

*(Light változat is elérhető, WLAN / Webserver nélkül)

  • WifiBeépített WLAN, LAN, Datalogger és Webserver
  • IkonCsatlakozás körvezérlő vevőkhöz
  • IkonAdatnaplózás, inverter frissítés USB-meghajtóval
  • EnergyEnergia menedzsment*
  • SzervizGyors és egyszerű telepítés
  • Garancia Védelemakár 20 évre meghosszabbítható garancia

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia a Fronius inverterekre. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Tájékozódjon a Fronius garanciális szolgáltatásairól, a garanciabővítésről és a különböző ingyenes és díjköteles konstrukciókról. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, kitértünk arra is, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

A tájékoztató megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra:

FRONIUS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK ÉS KONSTRUKCIÓK
Tauro szervíz

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel forgalmazzuk.

Fronius

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

Kommunikatív inverter optimalizált energia-menedzsmenthez.
A 3,0-tól 8,2 kW-ig terjedő Fronius Primo inverterek ideális megoldást nyújtanak a magán háztartások számára. Az egyfázisú, transzformátor nélküli készülékkel maximális rugalmasság érhető el a berendezés-méretezésében, és a szerelőrendszer a legegyszerűbb telepítést, karbantartást teszi lehetővé. A Fronius Primot egy igazi kommunikatív inverterré teszi a beleépített kommunikációs csomag (WLAN, energia-menedzsment, csatlakozók, interfész).

Fronius Primo Inverter