Fronius Symo napelemes inverterek

3,0 kW-tól 20,0 kW-ig

Fronius Symo inverter előnyei:

A 3,0 kW-tól 20,0 kw-ig terjedő teljesítményével a transzformátor nélküli Fronius Symo az ideális választás minden rendszermérethez. A Superflex design-nak köszönhetően a Fronius Symo kanyargós és több irányú tetőre is ideális választás. Az alapfelszerelés része a vezetékes vagy vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség, illetve a harmadik fél eszközeinek támogatása.

  • Beépített DC kapcsoló
  • Munkapont változtatás és teljesítmény korlátozás DC túlterhelés esetén
  • Új csuklós rendszer a gyors és egyszerű telepítés érdekében
  • Mért DC szigetelés ellenállás
  • 98%-os maximális hatásfok
  • Bel-és kültéri kivitel (nagy védelmi osztály IP 65)

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia a Fronius inverterekre. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Fronius Szerviz Partnerként és hivatalos magyarországi forgalmazóként rendszeresen szervezünk képzéseket és előadásokat a szakembereknek és a nagyközönség számára is, ahol teljes körű tájékoztatást nyújtunk a Fronius inverterekről.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 70 396 9304 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Legfőbb termékinformációk

A 3,0 kW-tól 20,0 kw-ig terjedő teljesítményével a transzformátor nélküli Fronius Symo az ideális választás minden rendszermérethez. A Superflex design-nak köszönhetően a Fronius Symo kanyargós és több irányú tetőre is ideális választás. az alapfelszerelés része a vezetékes vagy vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség, illetve a harmadik fél eszközeinek támogatása.