fbpx
 

Schletter kiemelő rendszer lapostetőre

Rögzítéstechnika lapostetőre

SCHLETTER rögzítéstechnika – kiemelő rendszer lapostetőre

A gyors, egyszerű és egyben biztonságos felszerelés garantált. A felszereléshez szükséges háromszög teljesen előszerelt: már a gyárban össze vannak illesztve. A helyszínen már csak össze kell őket csavarozni. Nagyobb rendszerek esetében a modulsorokat általában két vízszintes kereszttartó profilra helyezik, melyek szintén egyszeres tartóelemeken nyugszanak. A modulok szerelése általában függőlegesen történik. Az egyes tartóelemek a tetőhöz rögzíthetők vagy külön-külön lesúlyozhatók.

tartószerkezet

Light kiemelő háromszög

Igen könnyű tartóprofilok, különösen keresztirányú és vertikális szereléshez kisebb fesztáv esetén. Normál dőlésszög 30°, tetszőleges szög rendelhető.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia

Miért válassza Schletter termékeit?

  • IkonKIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY Hosszú élettartam, rugalmasság, terhelhetőség.
  • Ügyfél IkonVEVŐORIENTÁLT Magyarországi raktárkészlet. Rendszeres, magyar nyelvű oktatás, szakmai támogatás.
  • Garancia VédelemMEGBÍZHATÓ Több mint 20 év gyártói tapasztalat napelemes tartószerkezetek gyártásában. Elismert, német gyártó, nemzetközi szemlélettel.
  • IkonTERVEZHETŐSÉG Felhasználóbarát tervező program. Schletter konfigurátor 2.0/3.0
  • Garancia Biztosítás ikonNEMZETKÖZI TANÚSÍTVÁNYOK ISO 9001:2015, TÜV, ETA, UL, ETN.
  • IkonMAGAS GARANCIAIDŐ Termékgarancia: 25 év 

Schletter konfigurátor 3.0

Megújult a Schletter konfigurátora, amely a korábbi verzióhoz képest a Google Maps alkalmazással összekötve még hatékonyabb tervezést tesz lehetővé.

Az alábbi linken elérhető útmutató segítségével telepítheti az alkalmazást.

Telepítési útmutató

SCHLETTER

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

Anyag- és szerszám-optimalizált rendszer, amellyel a modulok zárt sorokban és kb. 6°, illetve 13°-os rögzített kiemelési szögben szerelhetők fel – minimális terhelés mellett. A komponensek bepattintós rendszerrel csatlakoznak egymáshoz. A modulok csavarmentes modulrögzítőkkel (rugós rögzítőkkel) helyezhetők fel az alépítményre. Ennek során a modulok a külső peremüknél kerülnek rögzítésre.

Gyártás helye: Németország

tartószerkezet