fbpx
 

Schletter tartószerkezet ferde tetőre

Rögzítéstechnika ferde tetőre

Schletter Proline

Mennyivel könnyebb a Schletter Proline rendszer?

  • Régi kampó csavarral : 800 g
  • Új kampó csavarral: 310 g

Mindez azt jelenti, hogy egy 15 modullal szerelt rendszer esetében, 34 db tetőkampóval számolva 17 kg eltérés jelentkezik. Ennyivel könnyebb az új kampó a régivel szemben.

Schletter Proline bemutatása
Schletter

SCHLETTER tetőkampó cseréptetőre

A Schletter sínnek köszönhetően az alumínium illesztősínek a legnagyobb flexibilitással szerelhetők fel. A modulszereléshez szükséges tetőkampók szinte minden használatban lévő cserépfedés esetén használhatóak.. A modulfoglalatok minden forgalomban lévő modulnak biztos tartást kölcsönöznek. Anyagvastagsága 6 mm.

Schletter SingleFix-V trapéz lemezre

A SingleFix-V rögzítőelem könnyen szerelhető, gyors és fix rögzítést biztosít trapéz lemezre történő szerelés esetén. A sínek egyszerűen csatlakoztathatóak az egyedi kialakításnak köszönhetően.

Schletter Tőcsavaros tetőkampó KlickTop

A Schletter által gyártott tőcsavaros tetőkampó Klick Top technológiával biztonsággal és könnyedén rögzíthetjük a napelemtartó síneket. A rendszer kiválóan alkalmas zsindely és pala tetőkre egyaránt, szabad állítási lehetősséggel. 200 és 300-as tőcsavarral kapható.

Schletter Korckampó állókorcos tetőhöz

A Schletter Korckampó állókorcos tetőhöz készült, mellyel a lemeztető átlyukasztása, roncsolása nélkül nyújt kiváló rögzítést. Így a tetőfedés vízzáró képessége érintetlen marad. Egyszerű, gyorsan szerelhető.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia

Schletter konfigurátor 3.0

Megújult a Schletter konfigurátora, amely a korábbi verzióhoz képest a Google Maps alkalmazással összekötve még hatékonyabb tervezést tesz lehetővé.

Az alábbi linken elérhető útmutató segítségével telepítheti az alkalmazást.

Telepítési útmutató

SCHLETTER

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

A szolármodulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz. Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés.

Gyártás helye: Németország

Rapid2plus 45 Roof Hook