fbpx
 

SolarEdge StorEdge inverterek

Ideális megoldás akkumulátoros tároláshoz

SolarEgde StorEdge inverterek előnyei

  • Support SzervizEgyszerű telepítés egyetlen inverterrel a PVtermelés és az akkumulátortárolás kezeléséhez
  • IkonKönnyű és gyors inverter üzembe helyezés közvetlenül okostelefonról a SolarEdge SetApp segítségével
  • IkonLehetővé teszi a kisfeszültségű 48V akkumulátorok csatlakoztatását több akkumulátorgyártótól a nagyobb rugalmasság érdekében
  • IkonBeépített modulszintű felügyelet és az akkumulátorállapot, a PV-termelés és a saját fogyasztás teljes láthatósága
  • Garancia VédelemA telepítés, karbantartás vagy tűzoltás közbeni nagyfeszültség kiküszöbölésére tervezték a fokozott biztonság érdekében

Megtakarítás

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, hiszen a megszokott 14-25 modul helyett ebben az esetben 45-60 napelem köthető egy-egy strangra.

SolarEdge Rendszer
Monitoring 1

Monitoring rendszer

A SolarEdge invertereket csak a teljesítmény optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Ennek köszönhetően könnyedén kiszűrhetők a teljesítmény csökkenések, meghibásodások és a karbantartás sokkal egyszerűbbé válik. Sőt, lehetőség nyílik a hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek elhelyezhetők egy strangra.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző