fbpx
 

SolarWatt napelemek

Német precizitás és design

Akár 30 év termék- és teljesítménygarancia + 5 év biztosítás.

A drezdai székhelyű, német napelem gyár mára piacvezetővé vált a kristályos szerkezetű üveg-üveg modulok gyártásában. A vállalatot 1993-ban alapították és ma már 490 főt foglalkoztat. 2015 márciusában felvásárolta a nagy múltú Centrosolar üzemét, így a termelési kapacitása meghaladja az évi 240-300 MWp-t

A német gyártó az üveg-üveg napelemeire 30 év teljes körű termékgaranciát és 30 év teljesítmény garanciát biztosít 87%-ra, melyhez tartozik egy teljeskörű biztosítás is elemi kár esetére 5 éven keresztül.

Solarwatt Easy In Haz 1

SolarWatt napelem, azoknak, akik szeretik a minőséget, de az ár is fontos!

A két legfontosabb érv, amiért a SolarWatt polikristályos napelemeket ajánljuk: a minőség és a magasabb hozam. Gondolja át, hogy tapasztalata szerint a német vagy a távol keleti termék a megbízhatóbb.
Az olcsó sokszor drágának bizonyul idővel. A napelemes rendszernél pedig érdemes hosszú távon gondolkozni, hiszen ha jól választunk, akár 30-40 éven át megszabadulhatunk az áramszámlától.
  • Napelem IkonKiváló minőség
  • EnergiaMagasabb hozam

5 év teljes körű biztosítás

Rendszereink tartalmaznak egy 5 éves teljes körű biztosítást is, amely magában foglalja az elemi károk és a lopás elleni védelmet is. Az 5 éves biztosítás, nem csupán a napelemekre, hanem a teljes rendszerre érvényes, mely az invertert is magában foglalja. A biztosítás a termelés kiesésre is kiterjed, amennyiben biztosítási esemény áll fenn.

bővebb információ a teljes körű biztosításról
SolarWatt biztosítás

Videó a solarwatt panelek gyártásáról

Nézze meg videónkat és informálódjon hogyan készül a Solarwatt napelem

SolarWatt napelem terhelés tesztek

A Német gyártó többféle tesztettel is bemutatja napelemeik starpabíróságát. Az üveg-üveg napelemek tűzön vízen át bírják a strapát. Még egy autó súlyát is elbírják.

Nézze meg videóinkat és bizonyosodjon meg róla saját szemével!

További videóink

SolarWatt napelem karcolás teszt

SolarWatt napelem tűzteszt

SolarWatt napelem jégteszt

SolarWatt napelem strapabírósága

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

Németországban gyártott SolarWatt napelemeink a jelenlegi technológia csúcsát képviselik.

Az 1993 óta piacon lévő gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy időtálló és időjárásálló paneleket állítson elő a drezdai gyárban.

Teljesítmény/panel 360-410 W
Termék garancia 30 év
Teljesítmény garancia 30 ÉV (87%)
Gyártási hely Németország
Kristályszerkezet Monokristály
Technológia Perc
SolarWatt napelem