fbpx
 

Solax Power hibrid inverterek

Hatékonyság és megbízhatóság verhetetlen áron

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

A SolaX Power a napelemes piac egyik vezető inverter gyártó vállalata, az általuk fejlesztett invertereket a legszigorúbb követelmények szerint tesztelik és gyártják. Minőségi termék, megbízható és hatékony. Széles MPPT feszültségtartományban dolgozó eszközök, a lehető legnagyobb elérhető teljesítmény érdekében. A SolaX X1 és X3 hibrid inverter sorozat kiváló minőségű két MPPT-s inverterek, melyek hatékonyságot és megbízhatóságot kínálnak verhetetlen áron.

Solax inverter

Solax hibrid inverterek előnyei

  • IkonSzünetmentes áramforással EPS kimenettel rendelkezik (akkumulátor kapcsolat esetén, EPS box szükséges)
  • Garancia VédelemBiztonságos és megbízható szoftver- és hardvervédelem
  • Energia97,8% hatékonyság
  • IkonBel-és kültéri kivitel (nagy védelmi osztály IP 65)
  • IkonSolaX Wifi modullal az X-Cloud-on keresztül monitorozható
  • IkonKompatibilis a piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátorokkal

Maximális rugralmasság a Solax Power Storage rendszerével

Fedezze fel azt a megoldást, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy tiszta energiát állítson elő otthonában saját napelem rendszerrrel.

A SolaX ideális, rugalmas választást kínál az otthoni és céges felhasználók számára egyaránt, biztosítva a könnyű telepítést.

A rendszerek akár távfelügyeleten keresztül, távolról is felügyelhetőek az okos eszközöknek köszönhetően.

Solax inverter

A SOLAX rendszer elemei

A SolaX rendszer elemei maximális rugalmasságot biztosítanak a napelemes rendszer tervezéséhez, kivitelezéséhez. Az inverterektől a szerelvényrendszereken át a kiegészítőkig minden SolaX Power berendezést gondosan megterveztek. Minden egyes alkatrészt szigorú minőségbiztosítási teszteknek vetnek alá annak érdekében, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, rezgéseknek és más környezeti tényezőknek. Minden berendezés teljes körű garanciával rendelkezik, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a SolaX rendszer megbízható és jó befektetés hosszú távon.

Solax inverter

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző