fbpx
 

Solax akkumulátorok

Hibrid energiahordozók

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

Az akkumulátor segítségével garantálható a folyamatos áramellátás. Ez azt jelenti, hogy áramszünet esetén is lesz áram az ingatlanban.
Ez különösen hasznos, mivel egyre többen választják az elektromos fűtést és hűtést, egyre több okos eszköz és internetkapcsolatot igénylő megoldás kerül használatba, valamint egyre többen dolgoznak otthonról is.
Solax akkumulátor hosszú élettartammal és a biztonsági tanúsítványokkal megbízható megoldást nyújt felhasználói számára, a gyártója pedig biztosítja a 10 év garanciát.

SolaX TBAT 25

A Solax 10 év gyártói garanciát biztosít akkumulátoraira

10 év garancia

A SolaX akkumulátor-rendszere könnyedén integrálható hibrid inverterrel, egyedülálló akkumulátor-fűtési technológiát, biztonságos LiFePO4 akkumulátortípust és nagy teljesítményű processzorokat kínál.
Moduláris kialakításával és egyszerű telepítésével támogatja a padlóra szerelést és megbízható működést biztosít különböző hőmérsékleteken. A rendszer megakadályozza az akkumulátorok túlterhelését, IP65 védettséggel rendelkezik a beltéri/kültéri használathoz.
Mindezek mellett lehetővé teszi a távoli hibadiagnosztikát és több kommunikációs interfészt tartalmaz.

Ajánlatkérés
  • IkonAz élettartam alatt bővíthető
  • Support SzervizKönnyű és rugalmas telepítés
  • Vezérlő IkonEgyedülálló aksi-fűtési technológia, alacsony hőmérsékleten is
  • Garancia VédelemBiztonságos és megbízható
  • IkonCiklusos élettartam > 6000 alkalom
  • IkonTávoli diagnózis és frissítés online

Megtakarítás

Az akkumulátor túlterhelésének megelőzése az automatikus energia-visszatöltési technológia LiFePO4 akkumulátortípus és nagy teljesítményű processzorok használatának jóvoltából.
Alacsony hőmérsékleten is képes működni az egyedi fűtési technológiának köszönhetően

Solax T-BAT-SYS-HV-3.0 akkumulátor adatlap

Technológia

Bemutatkozik a Solax T-BAT-SYS-HV-3.0 energiahordozó, mely nemzetközileg elismert márkájú eszközökkel, hosszú élettartammal és biztonsági tanúsítványokkal megbízható megoldást nyújt a felhasználók számára világszerte.