fbpx
 

Solax akkumulátorok

Hibrid energiahordozók

SolaX TBAT 25

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

Az akkumulátor segítségével folyamatos áramellátás garantálható, vagyis áramszünet esetén is lesz biztosítják a villamosenergia szükségletet az ingatlanokban.
Ez különösen hasznos, mivel egyre többen választják az elektromos fűtést és hűtést, több okos eszköz és internetkapcsolatot igénylő megoldás használnak, valamint egyre elterjedtebb az otthoni munkavégzés.
Solax akkumulátor hosszú élettartammal és a biztonsági tanúsítványokkal megbízható megoldást nyújt felhasználói számára, a gyártója pedig biztosítja a 10 év garanciát.

A Solax 10 év gyártói garanciát biztosít akkumulátoraira

10 Grancia
S Fel 627

Miben más a Solax akkumulátor?

A lágyindítású védelem, az inverteren keresztül történő távdiagnosztika és -frissítés, ami további kényelmet és hatékonyságot biztosít minden felhasználó számára.

Ez az egyedülálló fűtési technológia lehetővé teszi a korlátlan töltést és kisütést még fagyos időjárási körülmények között is, biztosítva a folyamatos működést.
Ráadásul a több mint 6000 ciklust meghaladó hosszú élettartammal és az 5,1 kWh-tól 33,2 kWh-ig terjedő széles kapacitástartományával minden igénynek megfelel.
Telepítés igen egyszerű az egymásra helyezhető moduloknak és az előre bekötött kábeleknek köszönhetően.

Ajánlatkérés

A Solax akkumulátorok előnyei:

  • IkonAz élettartam alatt bővíthető
  • Support SzervizKönnyű és rugalmas telepítés
  • Vezérlő IkonEgyedülálló akkumulátor-fűtési technológia, alacsony hőmérsékleten is
  • Garancia VédelemBiztonságos és megbízható
  • IkonCiklusos élettartam > 6000 alkalom
  • IkonTávoli diagnózis és frissítés online

 

Tapasztalja meg a nagy teljesítményt LFP akkumulátorunkkal, amely maximális 45A töltési/kisütési sebességgel és IP65 védettséggel rendelkezik.

Technológia

Bemutatkozik a Solax T-BAT-SYS-HV-3.0 energiahordozó, mely nemzetközileg elismert márkájú eszközökkel, hosszú élettartammal és biztonsági tanúsítványokkal megbízható megoldást nyújt a felhasználók számára világszerte.