fbpx
 

Solax X3 ULTRA

Hibrid inverter termékcsalád

Már elérhetők a legújabb SOLAX X3 ULTRA hibrid inverterek! A SOLAX öt különböző teljesítményű inverterrel jelent meg a piacon (15kW, 19,9kW, 20kW, 25kW, 30kW), hogy minden lakossági és ipari igényt kielégíthessen. Az otthoni felhasználás mellett akár gyárak, bevásárlóközpontok, irodák és raktárak számára alkalmas inverterekkel bővült a SOLAX termékpaletta.

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából. Az X-Hybrid lehetővé teszi a napenergia időtől független felhasználását a fel nem használt energia tárolásával.

Irány a webshop

UNBOXING VIDEÓ

Tekintse meg saját videónkat, ahol a terméket kicsomagoljuk, és bemutatjuk a főbb paramétereit!

Irány a webshop

SOLAX INVERTEREK

Az inverter piacon az egyik vezető gyártó a SolaX Power. A legmagasabb követelményeknek megfelelően fejlesztett és tesztelt inverterek széles feszültségtartományban dolgoznak akár 97,8%-os hatékonysággal. Páratlan minőség, megbízhatóság, hatékonyság jellemzi.

Napelemes rendszer tervezéséhez figyelmébe ajánljuk a Solax Design tervezőprogramját, melyet regisztrációt követően tud igénybe venni a Solax weboldalán.

Irány a webshop

X3 Ultra Hibrid Invertercsalád – fontosabb műszaki adatok

  • 15kW / 19.9kW / 20kW / 25kW / 30kW
  • Nagy teljesítmény és teljes kihasználtság, akár 200% túlméretezhetőség
  • Duális független akkumulátor-portok a bővíthetősg és az akkumulátor csatlakoztatás érdekében
  • Jelentős pénzmegtakarítás, 100% asszimetrikus működés, illetve 7*24 használati idő (ToU – Time of Use)
  • Robosztus és masszív felépítés
  • <10ms átkapcsolási idő

Ipari energiatárolási megoldások

Tekintse meg webináriumunkat, ahol a SOLAX ipari energiatárolást mutatjuk be!

Miért válassza a SOLAX X3 UTRA Hibrid invertereket?
  • Solax Partnerség

    A hivatalos SOLAX partnerként az általunk forgalmazott Solax invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva forgalmazzuk. Ezen felül rendszeresen szervezünk képzéseket és előadásokat a szakembereknek és a nagyközönség számára is, ahol teljes körű tájékoztatást nyújtunk a SOLAX inverterekről.

  • 2 vagy 3 MPPT rendszer

    A 2 vagy 3 MPPT*-vel maximalizálja az energiatermelést, fokozva a komplex napelemes rendszerekkel való kompatibilitást. Amennyiben az egyik MPPT meghibásodik, az nem befolyásolja a többi mező működését.

    *MPPT – Maximum Power Point Tracking – Az MPPT felelős azért, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt lehessen kinyerni a napelemekből, időpont-függetlenül,  különösen hatékony alacsony fényviszonyok mellett.

  • 200%-al túlméretezett bemenet = 100% kimenet + 100% akkumulátoros tárolás

    A SOLAX X3 Hibrid inverterek biztosítják a napelemek tejes kihasználtságát és akkumulátorokban történő tárolását, illetve felhasználáskor hatékonyan konvertálják azt váltakozó árammá.

    A teljesítményt minden fázison függetlenül osztja el (fázisonként akár 0W-ig szabályozható), fázisonként legfeljebb 10 kW kimeneti teljesítménnyel, csökkentve a hálózattól való függést.

  • MICRO-GRID funkció

    A MICRO GRID – azaz mikrohálózati funkció lehetővé teszi, hogy a hibrid inverter szimulálja a hálózatot, és lecsatlakozás esetén aktiválja a string invertert.

    Amennyiben a string inverter a hibrid inverter EPS portjához van csatlakoztatva, a hibrid inverter képes a napelem vagy akár az akkumulátor energiáját a string inverter táplálására fordítani közműhálózat-kimaradás esetén.

  • RTDT hozzáférés

    A SOLAX Cloudon keresztül  történő, valós idejű adatfelismerés (RTDT; real-time data detection) segíthet racionalizálni az irányítási folyamatokat.

A Solax Ultra X3 hibrid inverter szériához 5 év gyártói garancia jár, melyet monitoring (Solax Cloud) regisztrációval lehet kibővíteni további 5 évvel, illetve opcionálisan további 5 évre meghosszabítható

5+5+5 év garancia

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző