fbpx
 

Solax X3 ULTRA

Hibrid inverter termékcsalád

Hamarosan nálunk, a PV-marketen is elérhetővé válnak a legújabb SOLAX X3 ULTRA hibrid inverterek! A SOLAX öt különböző teljesítményű inverterrel jelent meg a piacon (15kW, 19,9kW, 20kW, 25kW, 30kW), hogy minden lakossági és ipari igényt kielégíthessen; az otthoni felhasználás mellett akár gyárak, bevásárlóközpontok, irodák és raktárak számára alkalmas inverterekkel bővült a SOLAX termékpaletta.

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából. Az X-Hybrid lehetővé teszi a napenergia időtől független felhasználását a fel nem használt energia tárolásával

Solax Power logo

SOLAX INVERTEREK

Az inverter piacon az egyik vezető gyártó a SolaX Power. A legmagasabb követelményeknek megfelelően fejlesztett és tesztelt inverterek széles feszültségtartományban dolgoznak akár 97,8%-os hatékonysággal. Páratlan minőség, megbízhatóság, hatékonyság.

Napelemes rendszer tervezéséhez figyelmébe ajánljuk a Solax Design tervezőprogramját, melyet regisztrációt követően tud igénybe venni a Solax weboldalán.

Miért válassza a SOLAX X3 UTRA Hibrid invertereket?
 • Solax Partnerség

  A hivatalos SOLAX partnerként az általunk forgalmazott Solax invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel forgalmazzuk. Ezen felül rendszeresen szervezünk képzéseket és előadásokat a szakembereknek és a nagyközönség számára is, ahol teljes körű tájékoztatást nyújtunk a SOLAX inverterekről.

 • 2 vagy 3 MPPT rendszer

  A 2 vagy 3 MPPT*-vel maximalizálja az energiatermelést, fokozva a komplex napelemes rendszerekkel való kompatibilitást. Amennyiben az egyik MPPT meghibásodik, az nem befolyásolja a többi mező működését.

  *MPPT – Maximum Power Point Tracking – Az MPPT felelős azért, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt lehessen kinyerni a napelemekből, időpont-függetlenül,  különösen hatékony alacsony fényviszonyok mellett.

 • 200%-al túlméretezett bemenet = 100% kimenet + 100% akkumulátoros tárolás

  A SOLAX X3 Hibrid inverterek biztosítják a napelemek tejes kihasználtságát és akkumulátorokban történő tárolását, illetve felhasználáskor hatékonyan konvertálják azt váltakozó árammá.

  A teljesítményt minden fázison függetlenül osztja el (fázisonként akár 0W-ig szabályozható), fázisonként legfeljebb 10 kW kimeneti teljesítménnyel, csökkentve a hálózattól való függést.

 • MICRO-GRID funkció

  A MICRO GRID – azaz mikrohálózati funkció lehetővé teszi, hogy a hibrid inverter szimulálja a hálózatot, és lecsatlakozás esetén aktiválja a string invertert.

  Amennyiben a string inverter a hibrid inverter EPS portjához van csatlakoztatva, a hibrid inverter képes a napelem vagy akár az akkumulátor energiáját a string inverter táplálására fordítani közműhálózat-kimaradás esetén.

 • RTDT hozzáférés

  A SOLAX Cloudon keresztül  történő, valós idejű adatfelismerés (RTDT; real-time data detection) segíthet racionalizálni az irányítási folyamatokat.

A Solax Ultra X3 hibrid inverter szériához 5 év gyártói garancia jár, melyet monitoring (Solax Cloud) regisztrációval lehet kibővíteni további 5 évvel, illetve opcionálisan további 5 évre meghosszabítható

5+5+5 év garancia

X3 Ultra Hibrid Invertercsalád – fontosabb műszaki adatok

 • 15kW / 19.9kW / 20kW / 25kW / 30kW
 • Nagy teljesítmény és teljes kihasználtság, akár 200% túlméretezhetőség
 • Duális független akkumulátor-portok a bővíthetősg és az akkumulátor csatlakoztatás érdekében
 • Jelentős pénzmegtakarítás, 100% asszimetrikus működés, illetve 7*24 használati idő (ToU – Time of Use)
 • Robosztus és masszív felépítés
 • <10ms átkapcsolási idő

HATÉKONY ENERGIATÁROLÁS ÉLLOVASA

A környezetvédelem kiemelt fontosságának, az egyre hatékonyabb napelemes rendszereknek és az energiaárak robbanásszerű növekedésének hatására a lakossági felhasználás mellett egyre több területen kezdik el kihasználni az akkumulátoros energiatárolásban rejlő lehetőségeket.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző