Ismét büszkék lehetünk

Cégünkről, Rendezvény, Rólunk Közzétéve: 2023.07.28.

Újabb rangos elismerésben részesült cégünk

Szakmai zsűri ítélte, többek között a Wagner Solarnak a Best Managed díjat, melyet igen impozáns környezetben, egy ünnepélyes rendezvény keretei között vehettünk át. A rangos elismerés a magántulajdonban lévő vállalatok támogatására és elismerésére jött létre. Független szakmai zsűri pedig 16 magyar magánvállalkozásnak ítélte oda a rangos elismerést.

A Best Managed Companies (Kiválóan Vezetett Vállalatok) program a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramja, amely a helyi magántulajdonban lévő vállalatok támogatására és elismerésére jött létre. A 2023-as programban a független szakmai zsűri 16 magyar magánvállalkozásnak ítélte oda a rangos Best Managed elismerést. 

Deloitte minősítés átadó ünnepség
Deloitte minősítés díj

Szeptemberben megrendezésre került a Deloitte Private üzleti mentorprogramja Magyarországon mely a kiválóan vezetett magánvállalkozások munkáját ismeri el évről-évre. A díjazottak listájáról egy 16 fős szakmai zsűri dönt, ezért is jelent komoly elismerést egy vállalkozás életében.
A program során a független szakmai zsűri döntött arról, hogy mely cégek kapják meg a Best Managed  minősítést.

A Best Managed (Kiválóan Vezetett) minősítéssel rendelkező vállalkozások számos olyan közös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a folyamatos és fenntartható növekedést. Egyik ilyen tulajdonság, hogy az elmúlt évekre jellemző kihívásokkal teli gazdasági környezetben is képesek voltak a változásokra lehetőségként tekinteni. Elkötelezettségüknek, rugalmasságuknak és előre tekintő gondolkodásmódjuknak köszönhetően sikerült fenntartaniuk a fejlődést. – mondta dr. Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának vezető partnere.

Deloitte minősítés átadó ünnepség

A zsűriben olyan illusztris emberek foglaltak helyet, mint Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, Dr. Csillag Sára, a Budapesti Gazdasági Egyetem, Akadémiai Fejlesztési Rektorhelyettese, Rolek Ferenc, az MGYOSZ alelnöke, Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója és Wolf László, az OTP igazgatósági tagja és vezérigazgató-helyettese alkotta.

Cégünk életében ez a mentorprogram egy kiváló lehetőség arra, hogy, mint  családi kézben lévő hazai magánvállalat teljes körképet kapassunk a globális vezető gyakorlatokhoz képest. Mindezek mellett tagjai lehetünk egy hazai és egy nemzetközi Best Managed vállalatokból álló közösségnek.
Ismét büszkék vagyunk. Köszönjük szépen.