fbpx
 

Schletter földre telepíthető rendszer

Napelemes tartószerkezet földre telepített rendszerekhez

Schletter földre telepíthető rendszer

A rendszer különálló modulokat tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén hozzáilleszthetjük valamennyi gyártó napelemét.

Egy állványra összesen 26 modul illeszthető két sorban egymás alatt, de lehetőségünk van a rendszer és az elhelyezés lehetőségei szerinti kialakításra.

tartószerkezet

Napelemes rendszerek esetén gyakran merül fel az a probléma, hogy a talajviszonyok (pl. túl lágy vagy sziklás talaj, hulladéklerakó hely) miatt nincs lehetőség cölöpalap készítésére. Kimondottan ilyen helyzetekre fejlesztettük ki a PvMax3 rendszereket. Az alépítmény előgyártott betonalapokra szerelésével értékes szerelési idő és költségek takaríthatók meg; kisméretű napelemes rendszereknél is ideális! A csavarkötések számának minimálisra csökkentése és a részben előszerelt tartóelem-készletek révén a PvMax gyorsan és egyszerűen összeszerelhető a helyszínen.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia

Miért válassza Schletter termékeit?

  • IkonKIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY Hosszú élettartam, rugalmasság, terhelhetőség.
  • Ügyfél IkonVEVŐORIENTÁLT Magyarországi raktárkészlet. Rendszeres, magyar nyelvű oktatás, szakmai támogatás.
  • Garancia VédelemMEGBÍZHATÓ Több mint 20 év gyártói tapasztalat napelemes tartószerkezetek gyártásában. Elismert, német gyártó, nemzetközi szemlélettel.
  • IkonTERVEZHETŐSÉG Felhasználóbarát tervező program. Schletter konfigurátor 2.0/3.0
  • Garancia Biztosítás ikonNEMZETKÖZI TANÚSÍTVÁNYOK ISO 9001:2015, TÜV, ETA, UL, ETN.
  • IkonMAGAS GARANCIAIDŐ Termékgarancia: 25 év 

Schletter konfigurátor 3.0

Megújult a Schletter konfigurátora, amely a korábbi verzióhoz képest a Google Maps alkalmazással összekötve még hatékonyabb tervezést tesz lehetővé.

Az alábbi linken elérhető útmutató segítségével telepítheti az alkalmazást.

Telepítési útmutató

SCHLETTER

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 27 548 440 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra
Elemző

Legfőbb termékinformációk

A PvMax3 szerelőrendszerrel hatalmas szabadtéri létesítményeket hozhatunk létre. A könnyen szerelhető rendszer lehetővé teszi a költséghatékony és gyors szerelést a jelentős méretű, talajra szerelt rendszerek esetében is.

Gyártás helye: Németország

tartószerkezet