Wagner Solar Akadémia

Képzések, oktatások, tréningek

A Wagner Solar Hungária Kft. nagykereskedelmi partnerei számára rendszeres jelleggel szervez ingyenes, vagy részvételi díjhoz kötött képzéseket, workshopokat, tréningeket személyes megjelenés, vagy webinárium formájában. Célunk, hogy friss, naprakész információkkal, termékismeretekkel, telepítésekkel kapcsolatos gyakorlati tudással lássuk el partnereinket.

A részvételi díjhoz kötött képzéseinken szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Program keretében kedvezményesen vehetnek részt.  A program által biztosított egyéb lehetőségek és részletek felől érdeklődjön értékesítőinknél a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen tájékoztatást a partner@wagnersolar.hu email címen.

Soron következő tréningek:

Jelentkezéshez küldj egy levelet a tréning nevének, dátumának megnevezésével és személyes részvételű tréningek esetében a résztvevők számának feltüntetésével az oktatas@wagnersolar.hu email címre.

2022. június 14. – Napelemes és Schletter képzés – Budapest

Most kezdted a szakmát, vagy csak hobbi szinten szeretnél mélyebben belelátni a napelemes rendszerek világába? Tájékoztató a napelemekről inverterekről, tartószerkezetekről, és a rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről.

Részletek

2022. október 17-18. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Ismerkedne ezzel a technológiával vagy már szerelt SolarEdge invertert, de kérdései vannak vagy problémákba ütközött. A legfrissebb információk újdonságok tapasztalt telepítőknek is.

Részletek

Korábbi tréningek

2022. május 4. – Visszwatt védelem és hibrid rendszerek

Előadások első kézből, az Expleo, Fronius és SolarEdge gyártóinak és forgalmazóinak tolmácsolásában.

Részletek

2022. március 7-8. – SolarEdge képzés – Budapest

2 napos SolarEdge képzés az alapoktól a szervizképzésig. Információk, újdonságok.

Részletek

2021. június 17. – Solax Power hibrid megoldások

Tudjon meg mindent a Solax Power energia tárolási megoldásairól. Hibrid inverterek, akkumulátorok.

Részletek

2021. június 15. – Solax Power megoldások

Termékek, megoldások, Solax rendszerek tervezése és méretezése. Minden, amit tudni érdemes. 

Részletek

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 70 634 8429 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Tovább a kapcsolat oldalra