SolarEdge szervizképzés

   

Képzés tervezett időpontja: 2021. szeptember 08.

 Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 31. 

  

A képzésen való részvétel feltétele a védettségi igazolás bemutatása!

 A szerviz képzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

  A szervizképzés témakörei: 

  • Tervezés
  • Telepítés
  • Beüzemelés
  • Hibakeresés
  • Szervíz

 Kérjük, hogy a tanfolyamra laptopot mindenképpen hozzon magával, mert a tervezés elsajátításához szükség lesz rá. A képzés elvégzése után a résztvevő kiszámlázhatja a garanciális javítás költségét a gyártónak.

 Helyszín:

 

 

    Helyszín: Hotel Lycium**** Debrecen

 

    4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

 

Megközelíthetőség

Részvétel díja: bruttó 40.000 Ft/fő, melyből SolarEdge termékek vásárlása esetén 20.000 Ft levásárolható 2021. október 31-ig. (300.000 Ft-onként 1 x 20.000 Ft vásárolható le.)

A részvételi díj tartalmazza a háromfogásos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. A részvétel regisztrációhoz kötött, melynek a határideje: 2021. augusztus 31. 

Szerződött partnereink a Wagner Solar Partner Programban biztosított feltételek és kedvezmények igénybe vétele mellett vehetnek részt a Wagner Solar Akadémia képzésein. Ha a Wagner Solar Partner Programmal kapcsolatban kérdése lenne, keresse értékesítő partnerét, vagy írjon a partner@wagnersolar.hu email címre.

Fizetési határidő: 2021. szeptember 01. 16 óra 

A részvételi díj befizetése díjbekérő alapján történik. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni. Helyszínen való fizetésre nincs lehetőség.

Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal és a nevek leadásával együtt az oktatas@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön.