fbpx
 

Solax Power inverterek

Hagyományos és hibrid napelemes inverterek

Solax Inverterek

Az inverter piacon az egyik vezető gyártó a SolaX Power. A legmagasabb követelményeknek megfelelően fejlesztett és tesztelt inverterek széles feszültségtartományban dolgoznak akár 97,8%-os hatékonysággal. Páratlan minőség, megbízhatóság, hatékonyság.

Napelemes rendszer tervezéséhez figyelmébe ajánljuk a Solax Design tervezőprogramját, melyet regisztrációt követően tud igénybe venni a Solax weboldalán.

SOLAX INVERTER TÍPUSOK NAPELEM RENDSZERHEZ

Egyfázisú inverterek

97% feletti hatékonyság

Tovább

Háromfázisú inverterek

98%-os hatékonyság

Tovább

Hibrid inverterek

97,8% hatékonyság

Tovább

Solax Power hibrid inverterek

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából. Az X-Hybrid lehetővé teszi a napenergia időtől független felhasználását a fel nem használt energia tárolásával.

Tovább a cikkhez
Solax Power logo

Hatékony energiatárolás éllovasa

A környezetvédelem kiemelt fontosságának, az egyre hatékonyabb napelemes rendszereknek és az energiaárak robbanásszerű növekedésének hatására a lakossági felhasználás mellett egyre több területen kezdik el kihasználni az akkumulátoros energiatárolásban rejlő lehetőségeket.

Kérdése van?

Ha érdekli aktuális árlistánk, ne habozzon! Szakértő kollégáink segítenek, legyen szó műszaki kérdésről vagy termék elérhetőségről. Keressen bennünket a +36 70 396 9304 telefonszámon, vagy a partner@wagnersolar.hu e-mail címen.

Elemző